18/10 – om gårdagsens små hedbertska dykfiskar!

17/10 - om vinkdebut i simhallen.
19/10 - om nattskräck.

As promised: rörliga bildbevis på att,

1) Milla dyker från kanten, äter lite hajfisk, flyter lite fast inte så perfekt som när kameran var avstängd, mamman råkar doppa bäbin lite, Maali leker väluppfostrat på kanten och pappan filmar. (får försvara mig med att kameran blidde en distraktion, det är därför jag måste hjälpa henne lite ner i poolen, i vanliga fall ”hoppar” hon faktiskt i själv!)

2) Maali simmar nästan som förr igen! Vi skuttade och simmade och dök och skuttade perfekt i tjugo minuter innan kameran följde med ner (så hon är nog lite trött vid det här laget?), men du missar väl inte fuskiga buset hon gör i början 🙂 Två gånger blir hon förvirrad och simmar till mig först, och en gång får jag hjälpa henne med en försiktig puff i rätt riktning. På alla hopp utom det sista har hon hjälp av simfötter – men i det sista, när hon är simfotsfri, kan hon å andra sidan ta ett riktigt rejält plaskskutt från stående! (en sak vi kommit på är att vi måste minnas att sätta upp hennes hår i fortsättningen. hon får det ju i ögonen?)

Nästa vecka sista tillfället innan tre veckor uppehåll – ett uppehåll vi lyckas tajma obra med vår badrumsrenovering och avsaknad av ordentlig dusch hemma… menmen. Det går ju att göra egna besök i simhallen för att simma och duscha 🙂 Kanske nån som vill göra sällskap? – i bassängen alltså, i duschen är jag helst ensam!

Tjenixen!

17/10 - om vinkdebut i simhallen.
19/10 - om nattskräck.
8 comments Lägg till din
 1. Snigga brudar du har 😉 Praktiskt tips för håret, det finns numera simmössor att köpa som är i tyg och inte i läskigt åtsittande gummi, inte snyggast i världen men galet sköna och praktiska, 80:- kostar dom och säljes i simhallen i Varberg på kansliet, finns baby, junior och vuxen 😀

  och du, gör hon det där sista tre gånger på raken har hon erövrat simmärket Krabban Blå 😉

  1. *gapskratt* å du tror jag får på Maali en sån där simmössa utan bedövning eller alltför dyr muta? nänä. fast jag kan köpa en till dig så kan du få föregå med fint exempel för henne 😀 t ex när vi simmar ihop under uppehållet? hejja!

   1. jag har redan en 😉 för SJÄLVKLART föregår jag med gott exempel 😉 och agerar reklampelare samtidigt 😀 Så, när hon ser att jag har en så vill hon självklart ha en likadan, eller hur?

  1. gullig du är Olivia, tack!

   mår ni bättre nu? efter vad jag läst mig till (har inte läst idag dock) är ni alla på bättringsvägen och det var väldans skönt att se!!

 2. Jo tack, vi mår äntligen bättre. Lucas är fortfarande svag dock så jag känner mig lite orolig inför måndag, om han verkligen är redo… Men vi får testa, han börjar klättra på väggarna hemma stackarn! 😉
  Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *