23/10 – om självförvållat svår lördag.

22/10 - om initiativ och ansvar.
24/10 - om vafan??!

Ujujuj. De här hundhåren skojar du inte bort!? Jag är så bakberusad att jag inte klarar att somna… ligger i soffan och lider lite men gläds mycket åt träningsvärken i magen; dagens usselhet är såå värd gårdagens middag med tokiga flickvännerna!! Shitpomfritt så roligt jag hade!

Älskade små barnen är hos Mattias mamma. Jag längtar efter dom så det gör lite ont, men vill (för allas skull) inte ha hem dem förrän ikväll. Tias jobbar och tiden kryper fram. Funderar på om Estrella gör bra luncher? Ja ni hör ju… ullisar är (på) botten… ööh. JAG MÅSTE SOVA! 🙂

Tjenixen!Ååååh. Inte nog med bakfylla Allan. Min j*fla WP-app på mobilen slarvade just bort ett av mina gamla inlägg!!! Hatar just nu litegrann – och samlar wt-points som du ser…

[blir både irriterad och lessen åt att det bortslarvade inlägget. särskilt eftersom jag faktiskt är oskyldig. kan inte ens skylla på vinet från igår… :(]

edit 24okt: genom list och tur har jag lyckats rätta till inläggen (bara kommentarerna kvar att flytta runt), å nu åker mobil-appen åt fanders tills de rättat till och uppdaterat.


22/10 - om initiativ och ansvar.
24/10 - om vafan??!
4 comments Lägg till din
  1. jaaa!! det var verkligen en grymt trevlig kväll! eftersom dom inte blir så många numera, utekvällarna, så känns det extra lyckat att den åtminstone var värt en sån gruvlig baksmälla!

 1. Det bortslarvade inlägget kommer nog till rätta tids nog. Saker har en tendens att dyka upp igen. 🙂

  Skönt att gårdagen gör denna dag värt det. *haha*
  Ha en bra slappardag och må så gott till kvällen.
  Kramar*

  1. tyvärr var det puts väck (programmet jag använde sparade helt enkelt mitt nya inlägg över ett annat, gammalt), men turligt hade jag ett knep att ändå manuellt återskapa det äldre inlägget! jag var inte hundra på att det skulle funka men ibland har man tur helt enkelt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *