20/10 – om ett blått och flott golv.

Dagsens tips: MBT.
21/10 - om litteracitet.

Ehum. Det blidde inte så mycket av ”ni får klinkerplattorna innan och kan provlägga i lugn o ro”… klockan 7:11 bankar det på dörren så jag tror huset ska rasa (dom har nyckel!) å hux flux (för femhundra i timmen) ska vi bestämma hur golvet ska se ut.

Nu visade det sig att det inte finns så många valmöjligheter som vi hade trott så på det viset löste det sig nästan av sig själv. Meniallafall… typ.

Dåligt ljus är det där uppe eftersom ”nån” råkade ha sönder belysningen redan första dan, men kanske kan någon klok ändå med hjälp av suddiga bilden lista ut vart det tredje röret beräknas ta vägen? Jag gissar på lyxig tvål-refill 🙂

[hint, till holken ska röret inte gå för dit har de redan dragit ett snyggt inbyggt rör längs med golvet!?]

Nu ska jag packa sovande Milla i vagnen för promenad till doktorn. Hennes hemska torra hosta höll tre fjärdedelar av familjen (varav två av oss pga oro) vakna stora delar av natten – igen. Här måste pluttas in medusin.

Tjenixen!edit: 28okt

förklaring har fåtts!
  det tredje röret är det som går till toaletten, och som ska anslutas på kallvattnet. gissar det måste vara synliga skarvar på alla rör, annars hade dom ju likagärna kunnat mura in den!


Dagsens tips: MBT.
21/10 - om litteracitet.
9 comments Lägg till din
  1. en tanke är ju att det är en ny och praktiskt tempererad ”lagom”-slang. 38-gradigt vatten direkt med sensorstyrd termostatlös blandare 🙂 borde ju bli billigare än de vanliga sensorblandarna vi tittade på iaf?

 1. Jag tror att de glömt röret vid golvet, och säkert kommer att bestämma att det är ett ”krav från försäkringsbolagen” att man måste dra ett extra. Skämt o sido, rör på toaletter är jag definitivt inte bra på, fråga Marina…

 2. haha ja du det här med hantverkare det är ett släkte för sig. Vi har haft sååå många missöden med hantverkare så det jag har lärt mig är – fråga hela tiden om det är ngt ni tycker ser konstigt ut för i 90 % av fallen har de gjort ngt annat än vad ni bestämde från början. Och säger man inte till direkt så drar det ut på tiden när de ska börja om…

  kraaam

  1. ja, vi tänker som du – bättre fråga en gång för mycket än stå inför nåt trist faktum som inte går att ändra på. tyvärr funkar det här olika bra med olika hantverkare…

 3. förklaring har fåtts!

  det tredje röret är det som går till toaletten, och som ska anslutas på kallvattnet. gissar det måste vara synliga skarvar på alla rör, annars hade dom ju likagärna kunnat mura in den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *