24/10 – om vafan??!

23/10 – om självförvållat svår lördag.
24/10 - om solosim med EmmaLi.

Saker får helt enkelt inte vara bra.

Imorse kom katten hem, rastlös och med svart blick. Mycket snart förstår vi varför. Hon kan inte kissa, och det lilla hon får ur sig är blodfärgat och med små klumpar i. JAG VILL BARA SKRIKA. Nu handlar det inte bara om synd om katten utan också om oss. Det är en sak att älskade små husdjur inte är gratis, men nu börjar det verkligen knapra på kapitalet. Och helgtaxa hos veterinären är inte min älsklings. Vad *fult ord* gör vi?!

Tur jag har Omoprazol för ett helt kompani hemma. Stressymptom är bara ett förnamn just nu… särskilt när djursjukhuset inte kan/vill svara när jag ringer…

Mjau.

ps. eftermiddagens simlektioner ligger inte högst på prioriteringslistan tyvärr.

23/10 – om självförvållat svår lördag.
24/10 - om solosim med EmmaLi.
10 comments Lägg till din
 1. Så oroligt och ångestladdat. Här i Örebrotrakten finns det inte ett endaste djursjukhus, helt vettlöst för en utflyttad nollåtta.
  Hoppas kissen får bra vård i morgon, och kryar på sig. Lilla vännen.

 2. till er gulliga!

  hon mår mycket bättre nu efter att vi tvingat i henne vatten (med pipett). djursjukhuset – som Mallias till slut fick fatt på – tyckte vi kunde avvakta (tills imorron). faktiskt kom det en jättekiss i eftermiddags så vi hyser gott hopp att det bara är en alldeles vanlig men besvärlig urinvägsinfektion/-inflammation?

  Schweppes kurrar ett stort tack till fina er för snälla omtankar!

 3. Usch jobbigt jobbigt med sjuka katter. En av våra avkommor har visat sig ha en kronisk hudsjukdom, hade varit bättre om det varit en av alla dem vi inte har någon kontakt med!

  1. ja usch. en av de jobbiga grejerna är ju att inte veta om veterinärvård är verkligt nödvändig eller inte.

   min kompis har en hund som har hudproblem. det har blivit jättedyrt innan de äntligen fått ordning på det (tror jag). håller tummarna för att det inte är nåt verkligt allvarligt? (och förlåt att jag skrattade lite åt dina okontaktbara månsar, jag menar, jag förstår ju hur du menar! tror jag?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *