27/10 – om korrekt korrigering.

26/10 - om mitt lilla kryp!
28/10 - om Maalis märkliga yrsel.

Efter en korkad powernap i soffan igår kväll låg jag vaken och snurrade i sängen i flera timmar. Tio i två blev jag plötsligt klarvaken. Som i en aha-upplevelse stod förklaringen till märkliga klumpen på toacisternen uppenbarad inför mig i mörkret; den var del av ett jättefel.

Det är nu den gode hantverkaren skiljer sig från den sämre: inte en enda (synlig) suck i vår riktning och saken är på väg att bli biff. Hur tillrättningen ser ut på fakturan vet vi ju inte än men än så länge sjunger hedbertarna Röörtjäänst *klappklappklapp*.

EmmaLi var lite vissen när jag hämtade på förskolan i eftermiddags. Väl hemma visade tempen 38,9, lilla kaminen kröp ihop i mitt knä på ett uppenbart sjuk-Maali-vis och när hon för andra gången på en knapp veckas tid blir alldeles kritvit och yr bokar jag läkartid tills imorron.

Mycket kändes i natt apa och skit. En samling tur i oturliga sammanträffanden gör att apan förvandlats till en liten trumpen hund. Det kunde varit värre? Och hujedamej må det inte vara nåt allvarligt med EmmaLisen…

Mjau.

26/10 - om mitt lilla kryp!
28/10 - om Maalis märkliga yrsel.
3 comments Lägg till din
  1. Usch då. Men BRA att hon får träffa läkare imorgon så att du åtminstone får ro i själen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *