4/10 – om hedbertska små framsteg.

4/10 - om ouh ahh just a little bit...
5/10 - om rätten till ett barn?

Aj givv jo:

applåderande bäbi miss Milla!


Hon har idag också äntligen kläckt den inledande koden i gåtan;

ålning medelst handdragen hasning!


(det är nåt speciellt med min Stalkers hus, det var här Maali tog sina allra första kryp!
vi kommer hänga hos dig multum nu darling – lovar att försöka hålla bäbin på bättre humör då…)

ps. ytterligare ett litet tandgryn har nu brytit sig igenom!

4/10 - om ouh ahh just a little bit...
5/10 - om rätten till ett barn?
2 comments Lägg till din
  1. Det hoppas jag. Annars tvingar jag hit er 😉
    Å du, jag lovar att försöka dämpa slag och skrik… :-(.

    1. detta kunde jag såklart inte säga igår, när de små kopparnas öron var i samma rum, men nu så:

      ska jag vara helt ärlig, och det känner jag att jag kan vara med dig, så är det ingen särskilt stor grej (för mig) att K slåss lite. Emmi säger ifrån om hon får nog! (eller slår tillbaka? dessutom kanske hon retades nån av gångerna? det vet vi ju inte eftersom vi inte var med hela tiden 🙂 däremot kan jag på alla vis förstå din frustration. och med en lugnande klapp på axeln intyga: we’ve all been there fina du!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *