9/10 – om en dag som försvann.

8/10 - om att klippa gräs på Morkullegatan.
Dagsens tips: det som glöms i en garderob…

Tusen jämrans timmar har jag plockat slängt sparat våndats rensat och när jag för en stund sen sjönk ner i soffan med Mallias hemlagade smaskmåltid och räddningsvinet en kompis sambo humoristiskt hjälpsamt och gulligt generöst köpte efter disasterlekdejten i torsdags hejdade sig maken mitt i en tugga, vände sig mot mig och frustade mellan hostattackerna. Och han hade ju rätt. Där satt jag, lördagskväll å allt, i mysbyxor och nattens sovtischa. Lite tragiskt är det allt. Å jag är tillräckligt förtappad att flabba åt det! Tur att han som sitter bredvid flabbar han med!?

Tjenixen!

8/10 - om att klippa gräs på Morkullegatan.
Dagsens tips: det som glöms i en garderob…
7 comments Lägg till din
 1. Så jäkligt i torsdags alltså! Puss på dig!

  Härligt att ha fått rensat! (Jag bytte visserligen sovtröjan till annan tröja igår, men jag rörde mig inte utanför väggarna. Tre veckors tvätt är nu nästan avklarad!)

  1. njo, det var rätt kaotiskt. jag är vanligtvis ganska samlad (om än kortstubinad) men jag blev helt handfallen… å då kom Marco med en halvflaska vin som tröst, gissa hur många guldstjärnor han får i himlen för det liksom!! hans sambo räddade också situationen med sitt lugn, hejja den familjen!

   hoppas ni hade det bättre i fredags iaf? jag har en känsla av att min lilla unge triggar andra i vissa situationer, det var en av anledningarna till att jag inte hängde på 🙁

   duktig du är med tvätten! du är välkommen hit änytajm!

   1. Det tror jag inte på! Att hon triggar alltså! Och om hon gör det så tyder det bara på ett sunt testande av sin omgivning. (Även om det inte känns så som förälder när man är mitt i det ;-))

 2. Om man inte kan bara vara tillsammans med den som (tack och lov) skrattar tillsammans med dig vore som att köra i mörker utan helljus. Man behöver inte alltid engagera sig i sig själv för att det ska bli bra. 😀

  Jag har varit lite frånvarande gällande kommentarer på sistone, men jag läser ändå. Vill bara säga det. ♥

  Kram

   1. Pyjamnas hela dan kan ibland vara det ända rätta. Punkt slut! 😀

    Jag gör mitt bästa. Svårt när minsta lilla skickar en tillbaka till utgångspunkten. Idag ändrade han status på facebook och det var som en pungspark (kan jag inbilla mig iaf). Men, men, det är lite, lite lättare att andas för var dag som går.

    KRAM

 3. Det är ju det som är äkta och livslång kärlek, att kunna få vara precis den man är utan krav på att visa upp en vacker yta, att bli älskad här och nu, för den man är, innerst inne, du har tur du, som har en sådan man!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *