6 comments Lägg till din
  1. hm ja det är väl inte billigast i stan kanske. Men så kul ändå.
    Hade velat renovera mkt här hemma men det får snällt vänta!

    1. ja jisses vad det hade gått att göra massor hemma om det bara funnits kosing i kistan att plocka ur!? nu är det kris på badrumsfronten så där har vi inget val, och i vår är det taket som ska få en make over. övrigt fix får komma när möjlighet ges 🙂

  2. Vill inte vara en nagel i ögat men varför inte tipsa om ”hur”(!) istället? Kunde varit trevligt med för mycket kosing:D

  3. Vi planerar också att renovera ett badrum här hemma, men sett till min lön + allt annat som kommer att kosta pengar inom kort så tror jag att den renoveringen blir av 2017, tidigast. Det går ju att vara utan badkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *