Dagsens tips: det som glöms i en garderob…

9/10 - om en dag som försvann.
10/10 - om de perfekta bäbidyken! (och de nääästan perfekta kiddisimningarna 😉

…kan bli ett lyckligt fynd nästan två år senare!

Inför toalett-/badrumshantverkarnas arla intåg imorgon sov igår Maali hos barnvakt så vi kunde få röja lite. Efter bäbi- och minisim idag fortsatte vi (Maali hjälpte lite då, bild kan visas!) och medan Mx2 grejade där uppe gav jag mig på skräprummet (aka biblioteket). Längst in i en garderob, bland mängder sånt där annat ehum-så-länge-sparat, stöter jag på en bunt kort. ”Grattis på ettårsdagen!” står det och jag kikar nyfiket på alla gulliga motiv. Och finner… (det här är ganska pinsamt) att alla platta presenter ligger kvar i kuverten…!? Tjohoo! Kunde inte komma lägligare!! Vinterskor är t ex inte gratis! 🙂 (å nu kom vi ett steg närmre lilla röda bugga-biet 🙂

Tjenixen!

9/10 - om en dag som försvann.
10/10 - om de perfekta bäbidyken! (och de nääästan perfekta kiddisimningarna 😉
8 comments Lägg till din
 1. Tror att lyckan var lika stor som hos mig, när jag var nitton och började rotas i mina konfirmationskuvert… Vet dock inte om nya skor inhandlades =)

 2. Underbart när man hittar användbara saker så där ju!
  Jag hade tur och hittade ett kuvert med pengar en gång som jag lagt undan och glömt av *S*

  SV: Du får gärna tala om vilken bok du pratade om 🙂 jag läser på mkt ang min dotters problem. Finns nog få mammor som är så pålästa som jag är. Blir så när man utelämnas i kylan och inte får nån hjälp!

  1. dom platta presenterna var en kanske lite taskig omskrivning för just pengar 🙂

   ang boken: okej! ska kolla upp exakt titel och författare. återkommer!

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *