Dagsens tips: MBT.

19/10 - om nattskräck.
20/10 - om ett blått och flott golv.

Till slut föll jag för frestelsen att köpa såna där räliga sul-runda dojjor… å redan efter första promenaden försvann alla tvivel! Jo lite skoskav fick jag allt, men också ett stort brett leende :)

Idag tog jag sjusovande Milla på en sväng i Påskbergsskogen innan förskolehämtning av Emmi. Gårdagsens lilla Mamma Neptunus-promenad gjorde sig rätt omgående påmind, och nu sitter jag här med en go träningsvärk. Men det är det på alla vis värt, för inte går det att sitta inne och uggla när det ser ut så här utomhus!

Mina två bästa tips inför köp av MBT-skor: ta små steg i början, och välj en halv-storlek mindre/kortare än du brukar ha. Och bli inte orolig om du liksom jag inledningsvis blir lite sjösjuk… det är tydligen normalt?!

Tjenixen!

19/10 - om nattskräck.
20/10 - om ett blått och flott golv.
13 comments Lägg till din
 1. Det lät faktiskt lite lockande med di där skorna – ända tills jag läste ”sjösjuk”…. Jag som har så taskigt balanssinne. Ser man berusad ut när man går i dem också eller? Underbar bild för övrigt!

  1. lyckligtvis var det en snabb övergående sjösjukhet 🙂

   jag har haft himla bra balans (det var väldigt praktiskt under alla år jag sysslade med hästar!) men det är nog en övningssak för nu tycker jag inte den är nåt vidare bra längre?

   haha! njä… inte berusad direkt. fast lite töntig kanske för det är ju inte dom hippaste skorna på marknaden direkt!

 2. För min del är det rätt bra att jag kommer ut överhuvudtaget! Sitta i bil tillochfrån jobbet, sitta i en kontorsstol hela dagarna och sen komma hem i mörkret….uscha….ser fram emot långledigt nu! Jag vill vara arbetslös!

  ett tag iaf…

  =)

 3. Man får passa på att ta härliga höstpromenader nu innan DET STORA SNÖKASOSET hemsöker Sverige. Fast för er på Västkusten kanske det bara blåser bort? Här hemma talades det om snö men vädergudarna ville visste annorlunda. Lika skönt det. Snö i oktober står inte högst på önskelistan…

  1. ja huvva, när det väl blåser blåser det isbit numera. häromdan visade termometern åtta plus, men jag gissar den verkliga temperaturen låg en verkligt lång bit under noll!

   snökaos är väl en smula överdrivet att kalla det, men nyss kom det faktiskt lite såna där stora härliga julaftonssnöflingor här hos oss! Emmi blev överlycklig och tjatade genast om pulka. hon satt med näsan klistrad mot rutan, och när det efter några minuter slutade snöa konstaterade hon sorgset, ”vi får åka pulka en annan dag?” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *