1/11 – om problemlösare, Telia.

31/10 - om ett grattis till lille tvååringen Elliot!
2/11 - om den allsvenska fotbollssäsongen 2010.

Jisses!? Schö nö kåmprand pha för vetduva’, kovändning från Teliabutiken när jag idag blev uppringd – inte av butikschefen… utan av kvinnan som tog emot mitt ärende i fredags – och fick veta att mina pengar nu skulle återbetalas i form av presentkort/tillgodokvitto i butiken. Inte helt enligt reglerna kanske men jag är nöjd och bråkar inte om saken? Tackar Telia!

Skönt att ha fått ”rätt”. Nu återstår bara att säkerhetskopiera telefonen innan den skickas på ny reklamationsundersökning [mer om vad som föreligger ärendet här]… och kopiera hela iTunes (för snart rasar säkert gamle datorn blåfisk och med min otur skulle det såklart hända så det pulveriserar min återställning från säkerhetskopierad mobil) och skoja min dojja det tar både tid och ork och uääk… måste allting strula sån himskens massa?!

Tjenixen!

31/10 - om ett grattis till lille tvååringen Elliot!
2/11 - om den allsvenska fotbollssäsongen 2010.
6 comments Lägg till din
  1. häh! hårt arbete kan slita ut även den allra tuffaste 😀

   ps. Silverfisken är ju också vad man skulle kunna kalla ”slutkörd”, aka lever på övertid… fast, för den som har tid är det ju inget problem att vänta på en långsam och trött liten dator!

  1. ehum. för att komma från en som gör underverk med sin penna blir kritiken mumma! fast… just det här inlägget var väl mest blaha och blurr 😉

 1. Ajabaja, inte förringa beröm, då förringar du givaren!
  (jag tar nämligen också lite åt mig av berömmet?)

  1. nänä förringar inte! Chris är en gullig och vänlig snutt, å jag skrev ju faktiskt ”mumma” och en blinkar-med-ena-ögat smajli?
   😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *