12/11 – om en bra bit från fredagsmys.

11/11 - om att vilja slippa spola i holken med en spann.
13/11 - om att ligga efter i nosrapporteringen.

Hade det varit en annan dag idag – på fredagar är det förbjudet att blogga om hantverkare nämligen? försäkrade Mattias – hade jag kunnat berätta om en hel massa tristheter vi råkat ut för de senaste dagarna (för dig som t ex inte känner till hur mycket blåbetongdamm det blir i HELA ditt hus om likgiltiga *fult ord* hantverkare borrar och bilar i ditt badrum utan att orka isolera sig ordentligt kan jag sorgset avslöja att det blir: *fult ord* mycket.), men nu får jag alltså nöja mig med att skriva om att jag just nu försöker slappnas en kort stund i soffan efter TIMMARS dammsugande och våttorkande. Och att jag är löjligt glad att Maali sover hos sin mormor.

Mjau.

11/11 - om att vilja slippa spola i holken med en spann.
13/11 - om att ligga efter i nosrapporteringen.
8 comments Lägg till din
 1. Föga tröst, men jag vet hur dj-t det är – lider med dig! Sån´t damm letar sig in precis överallt.
  Hoppas ni ser slutet på eländet och sedan kan njuta av resultatet i stället!!

  Kram

    1. det beror på hur man ser det. vi kommer få städa varje dag istället för bara en gång inför jul. det hemska med betongdamm är nämligen att det ligger i luften och flyger omkring, det lurar och väntar på att sänka sig över ALLTING i huset tills du gått och lagt dig. att du redan dammsugit och våttorkat fem gånger spelar ingen roll, det är bara att göra om. och om. och om. så nä, vi slipper inte julstäda. fast jag uppskattar din omtänksamma humor darling!

 2. Förstår att det måste vara påfrestande som ni har det just nu o som tur är så har jag ännu inte upplevt dåliga hantverkare som så många andra men kan förstå att man känner sig lite maktlös o måtte de snart vara klara o att ni blir nöjda med slutresultatet ändå.

  Tack för gratulationen! Bra att du hade missat det så slapp du se fotot som fick hela facebook att asgarva åt mig 🙂

  1. efter att idag har pratat med tjiferna på rörfirman har magoron lättat utomordentligt! de är tillmötesgående och lika samarbetsvilliga som vi. färdiga är de ju långt ifrån (enligt plan ska det vara drygt tre veckors arbete kvar till färdigt badrum… jag har en känsla av att vi ligger en bit efter plan 🙂

   nää! är det sant!? har jag missat the picture of the year? jag måste genast snoka såklart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *