13/11 – om att ligga efter i nosrapporteringen.

12/11 - om en bra bit från fredagsmys.
Dagsens tips: vinn blöjor.

Har bland annat sötfina foton att visa från Maalis resterande treåringskalas men de blir liksom liggande på hög medan 2to-listan växer och växer: sjukt-trist-onödig städning/sanering, desperat ringa-runt-fixa-slippa-en-helg-utan-vatten/avlopp-i-handfat, sitta-glo-för-att-orken-tagit-slut och pussa-på-underbara-hedbertska-barn kommer emellan. Och jag blir lite galen.

Idag är Maali bjuden på barnkalas till sin kompis Nova! Milla och jag får komma också, å det ska – förutom barnens glädje – bli såå skönt att bara komma hemifrån!

Mjau.
Mjau.

12/11 - om en bra bit från fredagsmys.
Dagsens tips: vinn blöjor.
10 comments Lägg till din
 1. Grattis i efterskott till 3-åringen!
  Ja, du betongdamm… Vi var med om samma sak i vår gamla lägenhet. Trodde att jag skulle bli tokig efteråt. Jag och mina föräldrar städade i flera timmar för att få hyfsad ordning i lägenheten efteråt. Förstår att du sa väl valda ord flera gånger!:)
  Hoppas att badrummet blir bra när det väl blir klart!
  Kram

  1. tack å Maalis vägnar!

   ang dammet. det är ju fan inte okej att bete sig sådär. och när de till på köpet GLÖMT att installera vatten och avlopp till handfatet där uppe, då brast det fullständigt. jag blev skogstokig. stackars Milla såg inte nöjd ut där hon satt fastspänd i sin gåstol och var ensam och lite skrämd och uttråkad medan vi städade i TIMMAR!! var ju tvungna att få nån slags ordning innan hon skulle sova. skoja vi var lyckliga EmmaLi inte var hemma hos oss…! vart skulle hon tagit vägen liksom?! fan.

   1. GLÖMT? 😮 Är de korkade eller bara korkade? Gör de ingen kvalitetskontroll under tiden? *suck* Pust och stön, har du laddat med argument för prisavdrag?

    Säg till om ni behöver/vill låna dusch eller badkar. Vi kan toppa upp med fika och några grindar till försäljning till lågt kompispris (som kan lånas först för inpassningskontroll)

    1. kontroll!? du menar kolla så allt är avprickat på listan? nja. då måste man nog ha en lista… typ 😀

     du är så himla gullig Jenny som peppar! hela helgen har ju på ett vis blivit helt förstörd av det här eftersom vi ältat fram och tillbaka, ”förstorar vi”, ”är vi besvärliga”, ”har vi möjlighet att få ersättning”, ”hur ska vi få dom att förstå”, ”vad ska vi betala resp inte betala för”. osv. har du några konkreta tips mottages dessa GÄRNA!!

     du, skojja jag såå tar dig på orden!! är du ledig som vanligt på fredag? lekas då? kanske utan dusch men med ditt smarriga kaffe och köpegrindar? *håller tummar*

     puss!

     ps. som du ser väljer jag att inte kommentera graden av kork ;p det känns oschysst att baktala de som inte kan försvara sig i samma forum. vad jag tycker är säkert bortom allt tvivel enkelt att förstå, det är bara att jag inte uttryckligen skriver det 🙂

 2. Jag har fortfarande den helveteslånga månaden med köket i vardagsrummet/tvättstugan i färskt minne, så jag förstår.

  Om nån liten vecka kommer det snickare och byter ut alla fönster i kåken… jäklar om de dammar ner!

 3. När plåtslagarna varit här och fixat skorsten och annat takplåtarbete fick jag luskamma hela j-la gräsmattan med magnet efter pyttesmå SYLVASSA plåtbitar *morr* Tog mig tre veckor innan vi vågade gå ut på tomten utan skor igen!

  1. jag ryser. och sneglar ner mot garageuppfarten som blänker av små metallbitar. jag menar, det gör ju ingenting att dom ligger där; vi kör ju på massiva gummidäck på både cyklar, barnvagnar och bil…!!

 4. Man FåR ligga efter. Har varit sjukt ”dålig” på bloggning i helgen och det är skönt att inte bry sig 🙂

  Hoppas ni får en bra vecka:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *