15/11 – om hård åtgång på Omeprazol-beståndet.

14/11 - om en underbar pappa att fira!
15/11 - om att fylla tiomånading!

Hela helgen har varit sådär orolig som det kan bli när det ligger nåt tråkigt å trycker och lurar över en (gissa hur glad jag varit då att vi har en spolknappsfunktion på vår toalett numera och slipper använda den rosa mekonomenspannen!). Via mail och telefon kontaktades dammskyldig rörfirma och fy farao sicka goa människor!! På en timme swischade två goa rörmokartjifer in och lyssnade och erbjöd utan tvekan både lösning och axel att gråta mot. Magontet har släppt lite, och det känns roligt igen!

Tyvärr/turligt är kamerasladd och minneskortsläsare dammskyddsinplastade på kontoret där nere så jag kan inte visa hur ”fint” vi har det i badrummet just nu! Men. Om ni tänker månlandskap. Grått. Knaggliga kratrar. Djupa hål i både väggar och golv. Och dimma. Fast med belysning och litet fönster 🙂

Strax ska de borra lite till. Öronproppar på!

Tjenixen!

14/11 - om en underbar pappa att fira!
15/11 - om att fylla tiomånading!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *