2/11 – om den allsvenska fotbollssäsongen 2010.

1/11 - om problemlösare, Telia.
3/11 - om snormängd from hell.

Ehum. Det finns en mycket specifik anledning till att jag med knappt ett knyst närmat mig årets Allsvenska. Det är tufft att vara kvast numera… 🙂 Men. Nu när det är klart kan jag andas ut. Och maken slipper oroas över sitt ”det räcker med 30 poäng” ;p

Hejja Halmstad! Fast det hade varit kuligare om spänningen rört andra änden av tabellen…

Tjenixen!

1/11 - om problemlösare, Telia.
3/11 - om snormängd from hell.
10 comments Lägg till din
  1. Fotboll är faktiskt lite kul nu, jag bryr mig inte så mycket, men ändå så befinner sig lagen både på dam- och herrsidan på den roliga änden av tabellen. Värre är det med hockey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *