22/11 – om PR?

21/11 - om efterhöstlovspremiär på bäbi- och minisim.
Dagsens tips: göm rören i väggen.

Alla som hänger någorlunda frekvent på Facebook har väl åtminstone fyra gånger förra månaden sett statusar som pushar för Keenan Cahill som mimar framför sin webkamera. De versioner jag sett är Rihannas ”Only Girl” och nån 50 Cent-låt jag inte kan och inte ids googla namnet på och det finns säkert fler. Igår slog det mig. Sicket geni! Jag kan nämligen hoppa upp å sätta mig att bakom lillkillen står – inte bara 50 cent – utan också en slipad skivbolagsmänska.

Har cynismen nått nya höjder i min hjärna nu? Eller är det helt enkelt old news?

Tjenixen!

21/11 - om efterhöstlovspremiär på bäbi- och minisim.
Dagsens tips: göm rören i väggen.
11 comments Lägg till din
  1. jag kände att jag hängde för mycket på FB men nu är jag lugn igen för det där har jag inte sett 😀

  2. kändes skönt att läsa, det betyder att jag inte hänger så mycket på facebook alltså… har nämligen inte sett detta! 😉
    (men det kanske man borde göra? haha)

    yes, en guldvägg. eller det är inte en hel vägg utan ett en-meters-fält i mitten på väggen. från vänster till höger… höjden är en meter alltså. men nu ska den väck! vitt ska det bli.

  3. Jag har faktiskt inte lagt märke till det. Men så brukar jag försöka ignorera allt sådan i flödet också 🙂

    Haha, rabiat uppfostrare. Det var ett BRA uttryck, sån ska jag också bli 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *