28/11 – om vad man har på sig på barndop?

27/11 - om ett grattis till Kevin!
29/11 - om ett dop i bilder.

Nä, jag menar inte vad barnet som ska döpas ska ha på sig utan vad jag som gäst ska leta fram för kläder? Det är iskallt ute och en bit att promenera mellan kyrka och kaffe-efteråt-ställe så av naturliga skäl försvinner allt som innebär frysta knän. Återstår gör då jeans?! Alltså. Min garderob innehåller knappt några andra brallor än jeans!? Jisses. Jag är ju inte tonåring direkt. Tomten?

För att få en liten dos minisim i nosarna denna dag – där simlektionerna inte hinns med – bifogas en månadsgammal Maali-video!


Tjenixen!

27/11 - om ett grattis till Kevin!
29/11 - om ett dop i bilder.
19 comments Lägg till din
  1. tyvärr saknar garderoben inte bra snygga brallor utan också tjocka (snygga) strumpor *hojtar på Tomten igen* 🙂
   [det blidde lånkisar under lite tunnare bralls]
   tackar för tips iaf!

  1. utan mössan såg hon inte ett jota – fick håret i ögonen hela tiden! förvisso är jag en smula partisk, men jo, jag tycker hon är himla duktig!

 1. haha ja jag är likadan. bara jeans!
  måste väl inhandla en hel del kostymbyxor mm sen när jag är färdigpluggad, gah.

  Tack för alla dina fina kommentarer och mail. Du är verkligen underbar som stöttar/stöttat mig trots att vi aldrig träffats IRL. Men det känns som många av ni bloggare är riktiga vänner.

  Kram

  1. men vad finns det för ”finbyxor” som passar mig som inte passar i stuprörsben?

   ps. har tänkt på dig supermycket Linda!! det är så jäkla läskigt när sånt här händer mänskor i sin ”närhet”… är såå glad att det verkar vara på bättringsvägen nu! KRAM!

 2. Sv. Vi hade urkul. MEN hotellet var ursunkit. Badpalatset var fint men omklädningsrummen och duscharna var också jättesunkiga. Badpalatset var också överaskande litet. På lördagen under dagen var det sjukt mycket folk inne. Det kändes på gränsen till osäkert bara av den anledningen. Dock så hade vi ett kvällspiggt barn med oss och valde därför att komma tillbaka framåt kvällssnåret. Då var det nästan inget folk alls och man fick ha badpalatset i princip för sig själv. Det var kanon. Summa sumarum: Jätterolig helg, men med några minus i kanten här och där.

  1. 🙂

   det blidde luddiga leggings som gömdes under nån form av haremsbralla och ullstrumpor. frös inte iaf! och döpta barnets mamma tyckte det var okej klädsel 😉

 3. Ni var superfina alla 4! Perfekt klädda för dop 🙂 Kunda Maali äta nån kvällsmat efter all chokladtårta 😉 tack för den fina paketen. Massa kramisar och krya på dig.

  1. haha! superfina är väl att ta i, om du inte tänker att Mattias och Milla drop upp medelvärdet 😀

   vi hade en jättetrevlig eftermiddag! alltid roligt att få träffa dina föräldrar, och av Pers familj har vi ju bara träffat på små delar förrut så en utökning var skoj. TACK för att vi fick vara med!!

   ehum. ang Maalis kvällsmat så räckte det alldeles utmärkt med lite yoghurt och macka! nästa gång får inte din pappa ensam bestämma hur mycket det ska hamna på tallriken ;p

 4. Man kan gå på vad som helst klädd i jeans. Det finns ju så många olika modeller och färger att man knappt ser att det är jeans ibland. 🙂

  Hon är bra modig, er stora flicka. Heja henne! 😀

  1. joo.. det är helt rätt. fast i min garderob finns bara ett par riktigt snygga jeans och… dom har liksom krympt…

   ska hälsa henne det, hon kommer bli bamsestolt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *