4/11 – om lyckliga stjärnor att tacka.

Dagsens tips: håll dig frisk.
5/11 - om att inte nöja sig med att krypa.

Med två små makalösa barn och en älskad man har jag allt i livet att glädjas åt! Ville bara säga det!

– och att en sköterska på barnmottagningen jag pratade med angående yra Maali nämnde det där vidriga ordet på t som jag inte låtsas finns. Herregud. Snacka att hjärtat stannade för en sekund. Mina älskade fina små ungar. Jag klarar inte oron över er när ni är friska… en sådan sjukdom får bara inte finnas. Och det gör den inte heller för då ska man må illa varje morgon. Och kräkas. Och trilla hela tiden för att balansen är så dålig. Men, borde det inte ha gått väldigt långt då? För att kräkas och ramla?

Jag låter skygglapparna vara på tills vi vet mer och gissar på synfel. Eller ämnesomsättning i obalans. Eller nåt. Vad som helst. Bara inte Det.

Herregud. Varför sa hon så?

Dagsens tips: håll dig frisk.
5/11 - om att inte nöja sig med att krypa.
21 comments Lägg till din
 1. Usch. Hjärnan är ju inget man styr över. Kan tänka mig att era tankar hela tiden återkommer till det ord hon sa. Jag känner verkligen med er.Men det är ju klart det inte är det! Så är det bara. ♥
  *Kramar om*

  1. inte hela tiden, faktiskt, men tillräckligt ofta för att jag ska vara en helt igenom trevlig och sympatiskt människa just nu känner jag…

   tack för dina omtankar. de värmer!!

   KRAMS!

 2. ibland öppar folk munnen utan att tänka tyvärr. För många inom vården är saker så vanliga att dom inte tänker på vad orden i sig kan innebära för en mamma 🙁

  Nu tänker vi positivt och självklart är det synen som spökar inget annat OKEJ!!!

  1. jag tror att det var precis så, för hon nämnde det sådär som om det varit vilken förkylning som helst… fast å andra sidan frågade hon lite följdfrågor och tog det seriöst vilket kändes väldigt skönt.

   positivt. ja. justdetja. tänka positivt.

   KRAMS!!

 3. Jag kan inte ens tänka mig vad ni känner. De enda jag kan säga är att jag håller tummarna och tänker på er JÄTTEMYCKET!
  Massa massa massa bamsekramar från oss

 4. t? Är det bara jag som inte vet det är?
  Du kan ju komma hit och berätta, kanske jag kan vara till hjälp på ett sätt du glömt?

 5. Gumman, hade någon på allvar trott det så hade ni fått en tid betydligt snabbare än vad ni nu fick!

  1. jag vet vännen. men, varför sa hon det överhuvudtaget? dom vet ju inget? gjorde bara en vanlig halvnoga undersökning. och remitterade direkt!

   kan det vara så att hon sa det för att hon vet, hon vet att frågan fanns i mitt huvud. hon var klok som tog upp det själv, så att jag slapp. jag menar. jag har ju tänkt så, allt annat vore väldigt olikt mig, mrs worry…

   du är omtänksam som vanligt Jenny. TACK!

   1. Som jag ser det finns det två möjliga skäl till att hon sa så. Den ena är som du säger att hon gjorde det eftersom hon anande att du redan tänkt det och att det brukar hjälpa att ta fram trollen i ljuset. Det andra är att hon överhuvudtaget inte tänkte, vilket jag håller som mer troligt. (JAg minns fortfarande mitt första samtal med KK då sköterskan konstaterade ”Ja, du börjar ju bli lite gammal” Då var jag precis fyllda trettio… Och rätt snart visade det ju sig att ålder absolut inte var en anledning)

    1. eftersom jag är sådär charmigt blåögd och tror alla människor om gott utgår jag från att hönset du pratade med är ett undantag… sköterskan jag pratade med var säkert ett exempel som passar in i min tes?

     jag blir så sorgsen varje gång jag hör om fall som dina. förstår inte mänskan som uttrycker sig sådär klumpigt vad de gör? vad de sätter igång? deras klantighet gör ont.

     krams!

     1. Nu är jag ju lite knäpp och tror också att alla vill väl, så jag är helt övertygad om att hon menade väl (dvs, det är inget att oroa sig över det är nog bara åldern som gör att det tar tid) men även den mest genomtänkta och välmenande kommentar kan bli så fel om den sägs på fel sätt eller vid fel tilfälle.

      Och samma med sköterkan du pratade med, oavsett vad hon menade med sin kommentar så var inte syftet att öka din oro!

 6. Usch och fy, jag vill inte ens tänka på nåt sånt..
  Hoppas nu det snabbt blir klarhet i vad det är och att det är något så ”enkelt” som sockerfall, balansvirus eller synproblem.
  Inget annat!

  *KRAM****

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *