5/11 – om hur en glömsk fru får en aha-upplevelse.

5/11 - om att inte nöja sig med att krypa.
6/11 - om annat än han som åt ihjäl sig i dimman.

Som ett ljus gick det upp för mig varför maken så generöst och nästan helt utan missnöje hängde på till familjeparadiset i Kållered; för att han i sin glädje över att slippa åka på Hus&Hem-mässan såg sin chans till överläge i förhandlingspositionerna…!!? Måilla-mässan kallar han den och jag förstår inte varför. Skitmycket folk, glada barn och bra idéer. Vad kan gå fel där liksom?

:)

Jo. Jag hade glömt bort den. Eller alltså, inte glömt bort ATT den är, bara NÄR – dvs från igår till på söndag – så nu är det kört. Jag är säker på att maken hade en lömsk plan. Han visste t ex säkert om att IKEA byggde om hela jefla köksavdelningen och att vi på så vis fick hur mycket som helst förlorad titt-tid. Smart Mallias. Och smart IKEA (att lägga en megaombyggnad mitt i höstlovsveckan!). Själv sparade jag den förmögenhet jag annars lagt på lådinredning och förvaring: smart Ullisar.

Nu. En kvart Skavlan sen bums i säng. Imorron planering och handling och sen treårskalas i dagarna tre. Smart hedbertsarna.

Tjenixen!


ps. EmmaLi ringde förresten upp sin kompis Nova idag och hälsade grattis och sjöng och hurrade! Fyra fåntstolta föräldrar tjuvlyssnade (iaf minst två) och tyckte det var väldigt gulligt när de båda kiddisarna glatt korresponderade i telefon. Lite blygt kanske, men det här var Emmis första kompisringning, tidigare har hon ”bara” själv ringt till sin morfar, morbror och morfarfar och bjudit dem till sitt kalas 🙂 ujuj, jag skröt lite nu va F’låt!!

5/11 - om att inte nöja sig med att krypa.
6/11 - om annat än han som åt ihjäl sig i dimman.
6 comments Lägg till din
  1. Föreslår genast en gemensam barnfri trip till IKEA för att gotta oss i kökslådeinredningar!

  2. Hahaha. Han är inte helt tappad bakom flötet, den där karln du har. 😉 Jag förstår honom dock. Jag hade inte heller påmint. Shopping och inredningsgrejer får det att krypa i kroppen av obehag. Vore jag dig skulle jag anta Melkermammans erbjudande om barnfri shopping för bara er två så slår du två flugor i en smäll. Du får shopping- och titt-tid och han slipper. 😀
    Kram

    1. i typ all klädrelaterad shopping känner jag som du, men när det gäller saker till hus och hem känner jag att spärrarna sitter lite för lättåtkomliga… där behövs ofta en bromskloss av typen Mallias – därför är det bra att han är med, för oss båda 🙂 men han behöver ju inte följa med varje gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *