Dagsens tips: modifiera mera.

20/11 - om hej till ett västkustskt vinterland från en grindmontör.
21/11 - om efterhöstlovspremiär på bäbi- och minisim.

Häh! Vem behöver träskruv eller buntband när hushållet tillhandahåller fogsvans och DeWalt?! Nu ståtar den på sin plats bakom källardörren, IKEAs barngrind Patrull Fast, och jag är såklart mallig som få!

Ett ting blev dock smärtsamt tydligt, jag hava icke en skillad snickares handalag med bits och borr… Som resultat av detta sitta jag nu här med en halvt flådd vänstertumme… Och surt är att erfarenheten inte heller hjälpte mig förstå att med en slagborr som skruvdragare är det alltför lätt att dra gängor ur lågkvalitativ skitskruv. Men. På måndag fara jag till skruvbutiken och köper nya. Riktiga! – eller så låter jag maken redan imorron snoka i snickarbänken här hemma först :)

Tjenixen!

ps. för dig som har smalare dörröppningar än ”tillåtna” 72,1 cm går det alltså ütmärkt att själv såga och borra grinden till perfekt size. att jag gjorde det extra krångligt för mig (ville ha originalutseendet istället för att helt sonika skruva fast de båda grindhalvorna i varann) skyller jag på ingen annan än mig själv. tänker ”andrahandsvärde”. och lite estetik 🙂 men bara lite.

20/11 - om hej till ett västkustskt vinterland från en grindmontör.
21/11 - om efterhöstlovspremiär på bäbi- och minisim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *