11 comments Lägg till din
    1. serien har jag följt mest under reprisomgångarna, och filmen var oväntat okej tycker jag. däremot… ja jisses! hujedamej för tre (TRE!) reklampauser varje timme…! á sju-åtta minuter?! nä. framtiden ligger inte i reklamfinansierad tv, det är ett som är säkert? å det är väl det dom vet och suger det sista ur kakan nu innan möjligheten går i graven…?!

  1. Eftersom jag glömt avbeställa filmen en gång ÄGER jag den till och med men nu har den stått i bokhyllan i fyra eller fem år utan att jag tagit av plasten. Jag har inget intresse av att se den…

  2. Är den? Det tror jag inte. Det är väl tvåan som kom för ett par år sen? Känns iofs som det kvittar. Jag har inte sett den och kommer inte se den. 🙂

    *är mig själv och kollar bara för att*

    Yep,du har rätt. Den har bara samlat damm i min hylla i ett par år. Känns mycket längre. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *