10 comments Lägg till din
  1. haha! det är slut för länge sen! men vi har två spännande vintageflarror i källaren. du kan ju lägga bud på besök till dem 😉

 1. Vilken vacker miljö Hus 13 ligger i. Jag vill också dit! 🙂

  Har aldrig provat amarone. Något att rekommendera, antar jag? 😉

  1. det är en av Varbergs två bästa krogar. och läget gör naturligtvis sitt till.

   aldrig provat?? ujuj. gillar du rött vin? italienskt? isf, ta dig till närmsta Systembolag och haffa en informatör – eller skutta direkt till hyllan och snoka dig fram själv! de är generellt ganska snälla viner (dvs inte så tunga) och passar därför fina fisken som ”sällskapsvin”. den igår funkade t ex löjligt bra med en bit rejält lagrad parmesan!

 2. Vågar jag avslöja att jag tycker Amarone är överreklamerat? Föredrar de lättare, och mycket billigare, italienarna. Men jag hoppas ni hade en trevlig kväll, du och modern. Min mamma förstod sig aldrig på rödvin öht. Hon var helt enkelt av den gamla hederliga groggstammen.

  1. klart du vågar! fast jag håller inte med 🙂 däremot provar jag gärna dina smaklökar om du har nåt tips! jag lovar att kontra med en eller ett par av ”mina” vinare tillbaka.

   grogg är godast på sprit. men det finns nog dom som kan göra mumsigheter på vin också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *