15/12 – om älskade lilla katten Schweppes.

15/12 - om att aldrig bli vald till lucia.
18/12 – om lite bättre.

Min älskade lilla mjuka päls, min fina känsliga personliga måns. Min lilla fantastiska knäkatt. Min sjuka lilla nos. Jag älskar dig så mycket, och kommer aldrig nånsin igen få lära känna ett kattdjur som du.

En liten kropp orkar till en viss gräns. Nu har din nått sin. Åtta av dina liv gick åt vid en trafikolycka för länge sen, nu har ditt enda återstående också strax tagit slut. Mer än sju magiska år fick vi vara din familj, sju år av glädje och mys. Du föddes med stor dramatik, i mitt knä. I samma knä ska du imorgon få somna. Fina älskade lilla Schweppes. Om mina tårar kunnat göra mer nytta än att bara blöta din päls… tänk om de kunnat verka som dialys, då hade du kunnat få stanna hos oss, fått se mina (dina) små barn växa upp. EmmaLi älskar dig, till och med lilla Milla smeker fascinerat din tjocka silverstålgrå päls!

Snart skuttar du bredvid din syster och bror, och Missan, i katthimlens skogsmusparadis. Jag kommer sakna dig så. Somna rofyllt älskade du, i kärlek ska du få slippa detta så snabbt anfallande verkligt skitcrappy och oroliga liv! Mjau…

15/12 - om att aldrig bli vald till lucia.
18/12 – om lite bättre.
22 comments Lägg till din
 1. Älskade lilla Schweppes!!! Du kommer att bli saknad din lilla nos. Finner inga ord….vet inte vad jag skall säga mer än att jag är såååå ledsen för er skull och tänker såååå himla mycket på er. Minns än idag den dag hon kom till världen….i en privattaxi på väg hem från Slöinge. Hon har alltid varit en så go och mysig liten kisse och det kommer bli tomt utan henne. Gosa och pussa henne från oss och hälsa henne att hon kommer träffa grannkattänglarna. Så kan dom busa tillsammans.

  Rings mig om du orkar imorron. Jag är hemma hela dagen! Massa styrkekramar från oss!!!

 2. Lilla fina gråpälsen har haft/har nog bästaste matten,för dom bästa mattarna och hussarna det är dom som låter sitt älskade,älskade djur få somna innan dom lider alltför mycke.Det krävs mod och styrka att ta det beslutet och det har ni ju gjort så att lilla katten får somna med värdighet,för inget annat djur har så mycket värdighet som ett kattdjur.Men mina tårar bränner bakom och sipprar ur ögonen för den sorg som tar hjärtat i besittning långa tider efteråt ..innan den tiden kommer när man faktiskt kan le och glädjas över alla bus och alla mysiga stunder man haft med lillkisen.Kram.

 3. Stackars lilla familjen, tänker på er massor idag, här finns en axel att gråta mot om det behövs….

 4. Nu börjar jag snart lipa för det är så smärtsamt att ta adjö av ett djur…och det blir så tomt efteråt.
  Så fint du skriver om älskade kissen.
  Tänker på er. Kram!

 5. Svärmor glömmer aldrig när Schweppes bror Sella hittades i väggrenen av mig, Ullrika jag vet hur det är just i dag många kramar

 6. Nä, så tråkigt att läsa. Det är ju aldrig roligt när djuren blir sjuka. Jag sitter och blir alldeles gråtig nu för vår lille Bull är inte heller pigg längre.
  Tänk på att missen hade ett bra liv hos underbara dig och nu slipper lida mer. Kram!

 7. Nu finns hon inte mer, hos oss.

  För era vackra omtankar, alla vänliga ord och delade upplevelser:
  TACK!

  kram från en verkligt sorgsen Ullrika

  1. Åhh, stackars, stackars! Är alltid lika svårt att behöva ta farväl av en trogen kattvän! Kramar på er

 8. Det är ju alltid tungt att ta farväl av ett husdjur och det är ett av skälen till att jag nog inte kommer att skaffa varken katt eller hund i framtiden heller då jag blir så fäst vid dem och helst inte vill uppleva fler sorger i livet framöver än nödvändigt.

  Hur som helst så beklagar jag mycket precis som när en människa som lidit har gått bort så får man försöka tänka lite extra på att de vi älskar inte längre har ont vilket är viktigast även om det känns tungt.

 9. Tårarna rinner då vi snart går samma öde till mötes. i ganska exakt 11 år har vi haft Sessan, det gör så ont………..

  Kram Emma

  1. åååh, Emma… du vet att jag vet att vi båda vet hur det är. mina omtankar är hos er och jag önskar er styrka och möjlighet att så snart som möjligt kunna se tillbaka på minnet av Sessan som något fint. stackars lilla katten, och stackars stackars er.

   KRAMAR i mängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *