21/12 – om att ångra sin ovilja att vara besvärlig en smula.

Dagsens tips: häng dina älsklingar i granen 🙂
22/12 - om Maalis sista blåbärsdag.

Jag förstår att ni storknar på renoveringsinlägg och jag ska hålla mig såpass kort som att tipsa: låt bli att vara ”schysst” av vill-inte-börja-med-att-vara-besvärlig-känsla och SKRIV ett AVTAL med din hantverkare. I vårt fall är det (förhoppningsvis!? 😉 inte så illa att det kommer blir några rejäla tvister, men OM det hade blivit det är en skriftlig överenskommelse apselut nödvändig under huvudkudden. Dessutom är det för alla parter skönt att ha nåt att luta sig mot när frågor av typen ”hur var det nu vi sa” dyker upp. För det gör dom. Aj promiss.

Annars då? Jo. Nu är det ”nästan” klart. Med provisoriska lösningar. *mumlar osammanhängande*

Tjenixen!

Dagsens tips: häng dina älsklingar i granen 🙂
22/12 - om Maalis sista blåbärsdag.
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *