22/12 – om Maalis sista blåbärsdag.

21/12 - om att ångra sin ovilja att vara besvärlig en smula.
Dagsens tips: unna dig ett hett julbad...

Igår var EmmaLis sista förskoledag för året, och därmed också hennes officiellt sista dag som Blåbär. Efter nyår ska hon gå på storbarnsavdelning och vara ett litet Björnbär. Och vetduvad, nu sitter jag här och känner att jag kommer sakna Blåbärsfröknarna nåt alldeles oerhört!! Med två föräldralediga pedagoger har nya fröknar dykt upp och ujuj sicka gosiga tjejer dom också! Smidiga, flexibla och skitgulliga mot mitt barn! Som ett exempel på gulligheten kan nämnas att vårt avslutningssamtal (utvecklingssamtal) i torsdags flyttades en timme för att Maali skulle få möjlighet att vara med på julfesten – med tomtebesök – i skogen!

GOD JUL alla små och stora blåbär! EmmaLi och hennes föräldrar kommer sakna er!

Tjenixen!

21/12 - om att ångra sin ovilja att vara besvärlig en smula.
Dagsens tips: unna dig ett hett julbad...
8 comments Lägg till din
  1. Åh dom blir stora tjejerna. Jag minns när mina gick över till stora barn. Det var jobbigt för mamman här. Nu har ena till och med en hel termin i riktiga skolan!! Jösses säger jag bara!

    1. Jag tänker inte ens låtsas att jag inte kommer tugga naglarna till flis för varje sån här uppflyttning (nollan, skolan osv)…! Hur är man cool? Går det överhuvudtaget att va det för höns som jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *