6/12 – om att vi också fått lite snö! och plus på karmakontot?

5/12 - om att ta tillvara på hjälpsamheten!
7/12 - om Milla Långstrump.

Nu är det några centimeter vitt även här hos oss! Maali vägrade komma in igår så hon och Mattias tog en sväng med pulkan och sen fyllde de på fågelmat och till sist gick de en promenad och stötte på vägen på Lucia och hennes följe och tomtar och hästar och orkester och drillflickor. ”Hon hade ljus, och en tårta på huvudet!” tjöt Maali förtjust när hon kom hem och skulle berätta vad de varit med om på!

raKETstatus: volvoverkstaden Bildepån hade inte tid förrän på fredag så med charm och tur lyckades vi tjata oss till en snabbkontroll på en Mekonomenverkstad imorron. Nu handlar det bara om att transportera bilen dit 🙂

badrumsstatus: jag börjar mer och mer tvivla på våra möjligheter till julbad. Klockan är snart halv elva och inte en endaste mosaiksättare har synts till…

magsårsstatus: kommentar överflödig.

iPhonestatus: vet ni vad!!? Helt out of nowhere… igår kväll – jag hade inte gjort NÅNTING – sprätte det till i telefonen och efter några hostande försök har den nu varit nästan konstant uppkopplad på vårt nätverk! MMS har jag testskickat och det funkar också heeelt utan problem! Jag fattar ingenting? Plus på karmakontot?!

ullisars status: inte så bra. Det håller på att rasa lite för mig nu. Ni vet, en molande vanmakt och tårar-bakom-ögonlocken och läskig apati. Oron över EmmaLi överstiger alla bilar och badrum i världen men snart orkar jag inte ens oroa mig längre. Härliga finaste vackra goa unge… jag älskar dig så det gör ont. Alltid.

Ta hand om er alla ni fina nosare!

5/12 - om att ta tillvara på hjälpsamheten!
7/12 - om Milla Långstrump.
14 comments Lägg till din
 1. Säg till om det är något praktiskt som kan hjälpas till med. Och badkar finns till utlåning hos oss. Barn eller vuxna!

  1. så gullig du är Johanna! men usch, vi vet inte riktigt vad som är fel. de olika gissningar sjukvården gett oss är bl a barnmigrän och epilepsi. och så det där onämnbara som ligger bakom att vi ska göra en CT på torsdag…

  1. ja du vet verkligen. fy farao. hur mår Mini?

   den där läskiga oron. går inte att hindra och går inte att bortse från. det ska bli vansinnigt skönt att få göra dom här undersökningarna i alla fall. så vi kan utesluta läskigheter på listan.

   1. Jodå, Mini gör framsteg och är mycket gladare nu när allt har kommmit till ytan. Hon har varit på första ”konsultation” och resultatet av det ska vara vidarebefordrat till far hennes. Så jag hoppas han tar tag i sig och fixar det.

 2. Hon med tårtan på huvet såg jag också, och hörde, men inte minsta lilla Maali!
  Badkar har jag, det vet du och det är bara att komma vare sig jag är hemma eller ej, och ta för er både Maali och du själv, Milla diskar du ju i diskhon så hon klarar sig väl?
  Puss

  1. dom stod på Ringvägen, ungefär vid Lennarts hus, när Lussegänget kom farandes förbi. dom vinkade på Maali! som såklart lyckligt vinkade tillbaka 🙂

   haha! du, min Milla diskas inte! å som jag skrev till Jenny så är det inte alls otroligt att du hittar mig i ett badkar nära dig. om det ska fortsätta såhär. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *