Dagsens tips: använd almanacka.

9/12 - om julrutiner.
9/12 - om EmmaLi och CT/datortomografi.

Om man till exempel är bjuden till glöggmys med härliga människor så är det en fetbra idé att apsilut inte glömma bort att göra en anteckning med påminnelse i sin almanacka. Annars finns det nämligen risk att glöggmyset med vännerna glöms bort. Och då kan det hända att man t ex står och lagar mat med två hungriga barn runt benen och får ett sms, ”Hej! hur har det gått idag? Kommer ni?” typ enåenhalv timme efter att glöggmyset började. Då kan det också hända att luften går lite ur en och man blir lite lessen. I huvudsak för att man är en sån crappy vän… mjau. FÖRLÅT!! Och ja, jag VET att ni inte är jättearga för ni tillhör den där avundsvärda laissez-faire-typen av mänskor som liksom inte blir det, för sånt här. Men iaf. Jag/vi skäms mig/oss blå. Och gul(a). Och undrar ödmjukt om nån har lust att dela med sig av liknande glömska korkhistorier… liksom för att dämpa min ångest…

Mjau. Mjau!

9/12 - om julrutiner.
9/12 - om EmmaLi och CT/datortomografi.
11 comments Lägg till din
 1. Gulletussan då. Du är ingen crappy vän! Då hade jag ju inte velat träffa er imorgon, om det ff funkar? Tror att em passar bäst då jag måste en sväng på stan på fm och K har dagis till 12,30. Maken kan jag nog få med också :-). Du kan ju svara i mailen så att jag inte missar nåt 😉

 2. *kramas* Du är ingen crappy vän! Det blev ju asamycket godis till oss andra *ignorerar vågen*. Tror V var den som blev lite besviken, han hade skrivit en lapp till EmmaLi, jag sa att får ta med den på söndag 😉

  Och du, om det hjälper kommer här en historia från mig 😀

  Jag gillar ju att ha mycket att göra, men ibland kanske det blir lite väl mycket 😀 Jag jobbade heltid, pluggade halvfart (kreativ svenska), tog mc-kort och typ 5 andra saker, samtidigt. Schemat liiiiite pressat. Nåväl. Vi hade redovisning i svenskan, för typ slutbetyg, jag hade allt material för vår grupp. Sitter på jobbet och plötsligt inser jag, det är TORSDAG idag. Det beyder. Det var onsdag… IGÅR … AHHHHHH REDOVISNINGEN! Jo, schysst va? Sätta sin stackars grupp i den sitsen, och ingen chans att göra om det fanns heller… men examinatorn var mänsklig och godkände gruppen och jag fick göra extra inlämningsuppgift… så det löste sig, också ;-)Det gör ju det 😀

 3. Jag är precis lika dålig på att komma ihåg saker, så glömsk att jag inte ens kan komma på någon incident 😉 Men när jag gör det så återkommer jag…
  kram

 4. Du är definitivt ingen crappy vän!!!!! Du é den bästste sim finns! Löv jo massor! Massa massa kramisar

 5. Hahaha, I lööv att du glömmer liite då och då =) Jag är ju exakt likadan, fast snäppet värre… Utan H och almanacka vet jag inte hur det skulle gå 😉

  1. hähä!? är du? som har stenkoll och fixar och håller sjutton bollar i luften samtidigt. nädu, du gills inte som en slarvmaja inte!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *