Dagsens tips: släck ljuset själv.

26/12 - om skit också.
28/12 - om ett monster in da haus.

Det är ett ögonblicks verk. Elden äter allt. Rökvarnare är livsviktigt.

Ett litet stearinljus kan bränna ner ett hus. En av mina älskade vänner kom igår hem till ett vatten- rök- och sotskadat hem. Jag ryser vid tanken på vad som kunnat ha hänt. Fy fy fy.

Mjau.

26/12 - om skit också.
28/12 - om ett monster in da haus.
6 comments Lägg till din
  1. Jag har sån respekt för eld att jag enbart använder mässingsljusstakar med rejält nedstuckna ljus så att det inte händer nåt om jag glömmer dem… det har hänt – men då kom vi hem när lågorna var ett par cm från ljusmanschetten. Sen dess är det slut med brännbara manschetter!

    1. eftersom vi är av den glömska skolan kör vi på samma taktik. värmeljus eller ”rena” stearinljus i obrännbara stakar. men. utan undantag vore icke regeln komplett och jag kan säkert tänka mig att vi nån gång kommer göra ett undantag. förr eller senare står vi väl där med en adventsstake med vacker mossa…

  2. <3. Allt har gått över förväntan och vi är evigt tacksamma till alla som hjälpt oss, både fysiskt och i tanken. Tack för allt. Vi har inte förlorat nåt, det är det bästa. Om vi ändå ska skoja tv så kan jag skoja tillbaka med att vi får en storsädning för 500 pix 😉 :-D.

    1. det var en väldans låg självrisk på ert bolag? fast vid närmare eftertanke kommer jag på att ett gäng skadefria år renderar bonus även på vårt braiga if!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *