1.1 – om vår nyårsafton.

30/12 - om att avsluta året på plus?
2.1 - om att vakna av ont.

Familjens båda yngsta medlemmar utackorderades – till egen förtjusning – och till hemmet inbjöds mina båda (fyra) bästa vänner till ett vuxet nyårsaftonsfirande. Med stor hjälp av ett bra recept (ehum, tack Ica och Buffé-blaskan) lyckades vi knåpa ihop en något förminskad meny för kvällen (hummersnittarna byttes mot enkla chokladbitar ihop med välkomstchampagnen och några smuliga kokostryffelbollar till kaffet sågs inte till) och till gästernas förvåning (jag menar, det var ju inte första gången de var hembjudna till oss 😉 såg och smakade maten riktigt trevlig ut!


Sen lämnade en tredjedel av sällskapet och vi fyra som blev kvar dansade till kvart i fyra. Eller, en av oss dansade inte så mycket först, men efter ett par varv runt huset i iskylan blidde det mänska av honom också! Det var som gamla tider och huset levde upp till tonerna av Från och med du, AC/DC, Michael Jackson och RUN DMC.

Frukosten blev en social tillställning och visst är det lättare att bre smörgåsar och diskutera tapeter och skådespelare runt bordet utan små aktiva gullungar att ta hand om 🙂

Nu. Nytt år. En gammal vän till oss har en stående nyårshälsning jag härmar rakt av:

  må de sämsta stunderna under 2011
  bli som de bästa under 2010

Glada gäspningar från mig och min familj!
Tjenixen!

30/12 - om att avsluta året på plus?
2.1 - om att vakna av ont.
4 comments Lägg till din
 1. God fortsättning!
  Härligt med lite vuxentid på nyafton, det kan man vara värd någon gång ibland så se till att bli det sedan också även om det inte är nyår 🙂

  Kram Jenny

  1. Nu blir det långt till nästa barnfria nyårsfirande! Men det var en väldig lyx att ha så lång vuxentid tillsammans så DET kan jag apselut tänka mig försöka få, utan att för den skull fylla huset med glada vänner 🙂

   En bra fortsättning önskas även dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *