25.1 – om bajbaj äpplefån.

24.1 - om små simmande och självgående hedbertar. [del 2]
Dagsens tips: GE FAN I Å FUSKA!!

Näää, inte fåår ääver! Men… nu är jag sur och trött på att ha en smartphone som uppför sig osmart. En sån här telefon gör sig inte själv rättvisa genom att t ex inte klara att koppla upp på trådlösa nätverk. Dessutom blir/är batteritiden katastrofalt dålig (fulladdad på kvällen, en halvtimmes surfning innan nattsömn och på morgonen är indikatorn på rött…), telefonen tappar nät allt som oftast och är inte i närheten av så pigg och allert som den brukar vara. Från att ha startat på ett kick är den nu lika långsam som, eller ännu långsammare än, Mattias gamla goa T650 från SonyEricsson vid uppstart. Så nix. Telia, nu får ni – och Anovo – min mobil att bita i. Igen. Låt det gå fort. Och utan strul den här gången.

Tjenixen!

ps. jaaa, jag har förstås gjort allt som tipsas om och lite till: rebootat, uppdaterat, återställt osv. nada hilfe whatsoever…
edit: 21:35

Ärligt talat!!? Det börjar bli lite läskigt det här??! Det räcker att jag hotar med att lämna telefonen till Anovo så självreparerar den sig?! Kolla, de älskade bågarna är tillbaka!

Jag kopplade upp den mot datorn för att säkerhetskopiera och tömma, och ur intet dyker det upp en systemuppdatering? Jag installerar, förnyar inställningar, återställer och… voila! Detta märkligt uppdykande operativsystem fixar – om än tillfälligt? – biffen!? Nu återstår att se hur länge den håller den här gången. Jeez. Liiite creepy är det allt?


24.1 - om små simmande och självgående hedbertar. [del 2]
Dagsens tips: GE FAN I Å FUSKA!!
10 comments Lägg till din
 1. Byter du till HTC så undvik måndagsexen 🙂

  Ja min smartphone är ju som jag tjatat om på lagning för fjärde gången o idag ska jag ringa Halebop o fråga om det är riktigt att jag betalar 150 kr/mån för surftjänster som jag inte kan använda på ca 4-5 månader pga lagningstiden varje tillfälle.

  Min flickväns Htc Desire bara dog igår natt så vi väcktes av Max istället kl 6 på morgonen när det redan var försent med tåget för henne till jobbet så vi är inte heller supernöjda med våra smartphones även om vi gillar mycket med dem när de fungerar.

  Med din mobil låter det ju mer som nåt är fel i programvaran men hoppas det löser sig!!

  1. Å nu, jag fattar INGENTING! Vad är det för lurigt som sker liksom. Nu funkar den ju igen? Temporärt gissar jag förvisso, men iaf.

   Tolka mig rätt nu, men det är skönt att se att även HTC kan gå sönder. Annars är ju ägare av dessa telefoner väldigt pigga på att hånfullt tipsa ägare till strulande iPhones att köpa en HTC istället ;(

   Hoppas ni får lagat era mobiler, fort, och att ni slipper strul på vägen!

   Jag tror som du. Och det talar ju både för och emot en reklamation. Men. Telefonen fungerar ju inte utan programvaran tillhandahållen av Apple, så rävsaxen är liksom hårt åtdragen 🙁

 2. Fy vad dryg den där smarta historien är för dig. Jag har *peppar peppar* inga problem med mitt äpple än, men vem vet..

  SV: Tack! Det värmer att någon med vettiga åsikter tycker att en själv har vettiga åsikter 😉

  1. Jag håller tummarna för att du slipper! Men, din är väl också mycket nyare än min?

   Du är så himla gullig Liw!! Jag säger ”right back at ya!”!

   Krams!

  1. Och det gjorde det!? Märkligt. Fattar inget. Nästan lite pinsamt nu…

   Nä jag är inte det minsta grym inte. Inte som min mobil iaf.

   Jess, ses på lördag!
   Krams!

    1. Haha! Kanske ska hålla tyst om de där magiska, annars är det väl risk att jag hamnar i Service när jag kommer tillbaka i höst 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *