28.1 – om Vitryssland och nordafrika, lite handboll, Stefan Holm – som är rolig?! – samt en spansk flaska vin.

27.1 – om att inte få vara med.
Dagsens tips: räkna fåglar!

Odemokrati. Demonstrationer. I Vitryssland slår armén stenhårt mot vanliga människor. Det är ruskigt obehagligt. I Egypten drar polisen åt ett håll, regeringen åt en annan. UD avråder än så länge bara från resor till ex Kairo, och den som vill boka om sin chartertrip till Röda Havet får använda sig av alldeles vanliga avbokningsregler.

Sverige spelade stundtals riktigt bra i semifinalen mot Frankrike idag. Ibland sammanföll detta turligt med dåligt franskt spel, men summa summarum var våra svenska killar chanslösa. Spännande på gränsen till manikyrbehov var det iaf.

Till min stora förvåning sitter Stefan Holm och är rolig i På Spåret. What? Halvvägs in i programmet vet vi inte vem som vinner förstås, men tjejerna i dressinen briljerar inte direkt. Tias klippte förresten Ho Chi Minh på tio poäng. Imponerande! Fast så är vi ju också från åtta-mil-söder-om-Göteborg… ledtrådarna hjälpte mer än bilderna förstås 🙂

Igår träffade Mattias och jag min gamla Washington-boende vän över en flaska vin å Varbergs Stadshotell. Inte för att det var där hon bodde, utan för att vi trodde det var ett schysst barhäng. Vi hade fel. Men hade våldsamt trevligt ändå! Dessutom rotade min gamla bästis ordentligt i minnet och fick fram bilder från hur vi två, som pre-teens, satt i hennes rum och sålde kläder och prylar på postorder – via telefoner i plast. Helt seriöst var det, vi hade varsitt minimalt men ombonat och enskilt kontor i hennes rum, å där satt vi med kundregister, artikelnummer och reklamationsavdelning. Shit! FANNS det ens den typen av försäljning på den tiden? Jag tror iaf med säkerhet att vi var Varbergs allra första Call Center!

Tjenixen!

27.1 – om att inte få vara med.
Dagsens tips: räkna fåglar!
6 comments Lägg till din
 1. Gör helt fel nu, men är så illa tvungen ;).
  Även om det inte var så längesen ni var i ullhareland, så hoppas vi att ni vill komma å hälsa på nästa vecka?

  1. Du gör aldrig fel vännen!

   Sitter ju i soffan och göttar men ska leta fram en almanacka så fort jag orkat ta mig ut i köket – för att leta efter ostbågar 🙂 Blev helt tårögd av bilden Louise la på sin blogg. De är sååå fina dina pojkar och jag känner ett enormt wallensvansträffbehov!!

   Jag hör av mig,
   så länge;
   Krama dina fina!

 2. Hej! Kul att du hittade in till mig. Det stämmer att jag är gravid och mycket av tröttheten hänger nog ihop med det, men sova har länge varit en av mina stora talanger! 🙂 Skönt nog har även resten av familjen samma hobby!
  Ang. På spåret så förvånade det mig att de tävlande inte tog Stockholm tidigare. Men kanske måste man va Bästkustare för att till fullo förstå ordvitsarna? 😉

  1. Jag tyckte också det var märkligt! Men, det var också ovanligt invecklade ledtrådar 🙂 även för oss bästkustare 😀

   Skoj att du tittade tillbaka. Extra roligt att du respekterade mitt tjat om ”bloggrespekt”! Tack!

   ps.Grattis till nya bäbin! Jag var klantig och skrev aldrig det hos dig 🙁 när det gäller sova är jag rätt bra på det jag med. Och jag har inga fler graviditeter att skylla på…

 3. tack för din varma omtanke!
  Mamma hälsar tillbaka till dig och tycker du är otroligt söt som alltid skriver så rara saker ;.)

  Stor kram på dig & fasiken vad coolt med eget postorder företag! Grymma tjejer!

  1. Fina Linda! Mjau…

   ps. jo, vi var som sagt helt galet seriösa. tyvärr minns jag inte vad vi kallade firman, men en flaska vin till och minnet kanske kommer tillbaka? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *