31.1 – om sista bäbin (läs: EmmaLis lilla Millasyster kan officiellt gå)!

30.1 - om fensim och kanthåll.
Dagsens tips: dubbelarbete.

I helgen knäckte Milla plötsligt den slutgiltiga koden i the Art and Knowledge of Walking när hon alldeles själv ställde sig upp från golvet! Det har stappelgåtts omkring rätt flitigt här ett tag, men fram tills nu har hon alltså behövt nåt att (mentalt) stödja sig mot för att komma upp på fötter. Så, nu finns ingen återvändo; bäbi miss Milla kan gå! – och uppgraderas därmed per automatik till kiddi miss Milla…

Ännu länge kommer hon vara min ”bäbi”, men oåterkalleligt är hon numera ett ”barn”. Mitt lillaste barn, min duktiga lilla flicka. Min andra kiddi 🙂

Tjenixen!

30.1 - om fensim och kanthåll.
Dagsens tips: dubbelarbete.
10 comments Lägg till din
  1. Tack snälling! Jaaa…. å inte bara lite 😉 jag sa fel idag och när jag rättade mig grymtade det från makens håll nåt om att det ”visst hade bloggats om att bäbin inte längre är en bäbi” 😉

 1. Åh så spännande!
  Precis så var det ju för Elliot också, han bara fattade grejen en vacker dag och reste sig självmant och tog ett antal stadiga steg på raken! Amazing hur det funkar sånt där, att gå på två små ben MÅSTE ju vara en utmaning när man tänker efter… 😉

  1. Häftigt är ju hur de hela tiden strävar efter att utvecklas, våra små barn. De VILL! Och de KAN! Under en period kröp Milla hellre än bemödade sig att försöka gå, nu reser hon sig och stapplar trots att det tar längre tid än det tagit att krypa!

 2. Det är både skönt och lite kul för varje steg de så att säga passerar. Fast förstås lite sentimentalt när de packar basservisen och några påslakan i kappsäcken och ger sig av. Med lika bestämda kliv som de där första rejäla. Saknar fortfarande en scanner så jag kan visa!

  1. Åååh nu blir jag helt orolig för att de ska flytta hemifrån typ nästa år! – äh, du förstår 😉

   Hade jag haft en scanner hade jag skickat den till dig för jag är så jefla nyfiken!!

   ps. krokodilen från Siris älskade djungel har förresten fått ett nytt yrke, och ett namn. han heter numera Axel och är polis. coolt va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *