5.1 – om en trettondagsafton.

4.1 - om nu upplever jag mer! Eller mindre?!
7.1 - om intet nytt på kräkfronten.

Min mamma åker till Afrika om en vecka (dubbla resor med Rosa Bussarna) och kommer vara borta i tre månader. Idag är hon hos mig och leker med barnbarnen, och lämnade en lite tidig ettårspresang till Milla – eftersom hon är bortrest på riktiga födelsedagen. Just nu sjungs visor ur Astrid Lindgrens värld hör jag, och mormorn får allt som oftast ta hjälp av Maalis kunskaper när minnet tryter!

Ikväll åker jag till Kålltorp för middag i damsällskap, och det blir nog när jag tänker efter allra första gången jag sover ifrån hela min familj?! Jeez! Aj need to gätt aut måår 🙂

Tjenixen!


edit, 6 januari kl 10:58

Årets hedbertska kräksjuka slog till inatt. På två fronter. Nu är jag fast i Kålltorp… vet inte hur jag ska kunna köra hem?! Magsjuk ensam chaufför blir mycket lök på snökaoslaxen och åtta mil är plötsligt oändligt långt.

Jag skäms. Har brutalt ont i magen. Mår illa. Och gråter lite av ynklighet. Fan.
edit, kl 16:02

Är hemma.

Tömde mig hos stackars Petra, fick hjälp att skotta fram bilen och körde sen på koncentrerad vilja och sista krafterna hem. Har aldrig varit så glad över mina egna skrynkliga lakan!!

Nu ska jag dö lite.
Ta hand om er!


4.1 - om nu upplever jag mer! Eller mindre?!
7.1 - om intet nytt på kräkfronten.
6 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *