7.1 – om intet nytt på kräkfronten.

5.1 - om en trettondagsafton.
7.1 - om min egen lilla fina Hello Kitty!

Nu återstår – förhoppningsvis – bara sträviga uppförsbacken mot frisk. Magen knorrar och värker, precis som huvudet, men igår kväll knaprade jag i mig två tunna knäckebrödsmackor, lite läskig nyponsoppa och ett paket Resorb å allt har fått stanna kvar. Jag är otroligt hungrig, det borde väl vara ett gott tecken?

EmmaLi mår galet piggt och varken Mattias eller Milla verkar ha blivit smittade? Detsamma hoppas jag gäller alla på festen jag var på i onsdags… För övrigt anser jag: färre magsjukor åt folket. Det är en olidlig sjukdom, iaf satt i relation till hur ofarlig den faktiskt är.

Nu kom precis lite frukost till mig, serverad på sängen av världens bäste för mig! Önska mig gärna lycka till 🙂

Tjenixen!

5.1 - om en trettondagsafton.
7.1 - om min egen lilla fina Hello Kitty!
4 comments Lägg till din
    1. Jag mår mycket bättre, tack! Fast frisk är jag inte. Uäk.

      Milla har ju klarat sig änsålänge, precis som Mattias. Vi fick apselut nog av kräksjuk liten ettåring med EmmaLi på Kanarieöarna för två år sen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *