Dagsens tips: en fungerande e-shop.

19.1 - om hur Millas klosstorn lättar upp!
20.1 - om en fikdejt, ost, en ånyo självlagad iPhone och lite VM-handboll.

Alltså. Om du ger dig in i djungeln av internethandlar är det en mycket bra idé att säkerställa resultatet. En som på många vis (tyvärr) misslyckats med detta är anrika företaget Polarn o. Pyret. I flera omgångar, och veckor, har jag försökt lägga beställningar hos dem men har varje gång fått se mig besegrad av en verkligt seg och dålig e-butik. Detta, i kombination med ullisars dåliga tålamod, har gjort att kläderna helt enkelt köpts annorstädes. Men. Så idag. Fråga mig inte hur tüsan det gick till men tjohej, jag lyckades lägga in en order! Och betala den. Nå. Nu har jag ännu icke kläderna i min hand så jag ropar inte hej, men… äh, såhär långt känns köpet lyckosamt 🙂

Försökte köpa fler kläder än som kom med på notan, men av rädsla att förlora de plagg jag redan lyckats lägga i varukorgen struntade jag i snyggtröja och badkläder till Maali. Vill ju inte vara den där som ropar efter för mycket…!

Tjenixen!

19.1 - om hur Millas klosstorn lättar upp!
20.1 - om en fikdejt, ost, en ånyo självlagad iPhone och lite VM-handboll.
2 comments Lägg till din
  1. Men jag som aldrig haft problem med deras webbshop. Konstigt.
    Har svårt att tänka mig att du är den som gapar efter mycket, någonsin.

    1. Förmodligen finns ett samband mellan mina försök och jul-/reahandel, men iaf… det är ruskigt dåligt att det inte funkar. Särskilt för p o.p eftersom jag handlat på andra ställen istället. Och efter att ha snokat på deras facebooksida förstår jag att jag inte är ensam 🙁

      Du är gullig du! Haha, jodå, jag kan gapa på rätt bra jag! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *