13.2 – om guldstjärnor till små minisimmare!

12.2 - om att älska att bada, att ha en snygg pyjamas och att äta själv.
Dagsens tips: ge (och få) en present!

Årets bästa minisim för EmmaLi och mig idag! Det började med alldeles raka ben i sittapåkantenochsparka, fortsatte med ett perfekt dyk in i och ur presentationsringen och sen radade superimponerandeduktiga fröken upp alla små kiddisarna på kanten framför sig och visade dom hur en flytplatta ska användas och hujedamej tror du inte hatar-flythjälpmedel-mer-än-pizza Maali efter det försökte flyta med platta rätt in i kaklet!! Iofs hade hon totaltokig teknik och hade sina raka armar under sig istället för framför vilket skapade festliga kullerbyttor i vattnet men lika glad (och stolt) var minisimmar-Maali för det! Sen flöt hon supersnyggt genom en ring – utan flytplatta den gången. Lilla kompisen Karla och hon busade runt lite på soffplatån och sen hämtades det saker på botten och efter det hoppades det från kanten å simmades tillbaka och som vanligt hann vi tyvärr bara två hopp så märket får vänta 🙂

ps. Milla ryggflöt tydligen som en kork på sin bäbisimlektion, och trots att hon väldigt otäckt råkade slå i sitt lilla bakhuvud vid ett dyk-från-kanten tyckte hon nästa dykförsök var lika roligt som vanligt…!? Hon väljer verkligen sina lessna moments den lilla fina ungen!

12.2 - om att älska att bada, att ha en snygg pyjamas och att äta själv.
Dagsens tips: ge (och få) en present!
10 comments Lägg till din
 1. Milla får öva på att få fram tyngdpunkten om hon ska kunna bräcka syrran i framtiden. Hjärtliga pussar till min söta fru!

 2. Då blir det hopp från flytmatta för lillasyster ett tag framöver! Och så roligt att det går bra för EmmaLi nu, kanske kan plattor bli det som hon accepterar? *hejja* Sorry för mitt rusande men jag hade lovat ställa fram säljesgrejor och bord till frivillig-att-öppna-dörren-föräldern som kommer klockan tre… hade hoppats hinna byta några ord 🙁

  1. De brukar dyka från flytmatta alltid annars (kanske därför det blev lite tokigt den här gången?) så det var bara höjden av otur 🙁

   Helt ärligt, jag hyser inte alltför gott hopp om plattorna. Jag hade nämligen lovat att vi skulle ”bada med plastdjuren” om hon gjorde alla övningar som fröken visade under lektionen. Därav lyckliga vattenspottande kullerbytteungens ”jag gjooorde en öövning mamma!!”

   Ingen fara för rus. Tänk bara på att du inte får springa i simhallen 😀 ord kan vi bytas nästa gång!

   1. Som min tös… Hon tyckte inte om choklad när hon var liten.. Däremot älskade hon slanggurka… Men mitt barn inte gilla choklad? Funderade ett tag på om maken inte hade haft ihop det med brevbäraren där.. hahaha…

    1. melker hävdar att han gillar pizza, men han äter endast kanter som är helt renätna från fyllning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *