15.2 – om hur mycket jag inte tycker om leverpastej, eller telefonförsäljare.

14.2 - om en alla hjärtans dag.
16.2 - om en februarionsdag.

En liten strålande miss Milla äter en sen frukost idag, vi har tagit sovmorgon bredvid varann i stora sängen och nu sitter hon vid matbordet leende lycklig, och pussar mot mig. Men. Jag kan inte pussa tillbaka… lilla sötnosen är nämligen leverpastejig från öra till öra… ♥

Telefonen ringer. I luren en sådär irriterande trevlig röst som ringer från ”Spärr och blablabla service”. Han söker Mattias. Jag hinner knappt förklara att han är på jobbet innan rösten snabbt som attan replikerar då får vi återkomma!. Som ni förstår är jag inte överdrivet intresserad av att de ska återkomma men killen är snabb. Nja vad gäller det hade jag tänkt fråga, men hann bara andas in: Klick.

14.2 - om en alla hjärtans dag.
16.2 - om en februarionsdag.
10 comments Lägg till din
 1. Det finns få saker som är så otrevliga att få pussen med som leverpastej, och då tycker jag ändå om det på mackan..

  Måste bara fråga hur yr du är Ullis, det ÄR fortfarande tisdag idag, och har så varit hela dagen ( kolla din kommentar inne hos mig så förstår du). Men tack för hjälpen, det där var något som mait kunde men inte jag. Det ska börjas i tid…
  kram

  1. Näää?!! Men duuu…!! Hahaha! Jag trodde hela dan igår att det var onsdag – vilket jag iofs vet att det är idag så… jo, liiite yr kanske! ;p förlåt!

 2. Det finns väl värre saker ungarna kan ha i ansiktet 😀 men jag håller med om att leverpastejpussar kanske inte riktigt ligger etta på listan över vad man önskar sig 😀

 3. Bara själva ordet leverpastej gör det halvt oätligt. Men det är ju bra att lillgosan inte är kräsen:-)
  Vad telefonförsäljare anbelangar förstår jag inte varför det inte ska gå att nix-blockera mobiltelefoner. Vill jag ha någonting så vet jag det och fixar det, utan att en überglad skånsk liten tjattermaja behöver ringa och babbla.

  1. Eller hur!! Läskigt värre – precis som all inälvsmat som heter vad den är… 🙂

   Det känns som mer okej att vara otrevlig mot telefonförsäljare numera. De är så aggressiva i sin säljteknik att det går överstyr. Samtidigt vet jag ju att de är människor som måste betala sina räkningar med de pengar de tjänar genom att sälja underkläder, rakhyvlar, strumpor och märkliga prenumerationer (DN kanske, till mig på västkusten!?) till såna som mig. Och då blir jag lite snällare. Det är mindre synd om mig, jag slipper leva med det dåliga samvetet att vara en jobbig jäkel…

 4. Jag aaaavskyr telefonförsäljare! Funderar på att bara vråla rakt ut i luren (tänk Ronjas vårskrik) nästa gång någon sådan ringer, och sedan lägga på. Har fått för mig att det skulle kännas väldigt befriande. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *