18.2 – om influensa?

Dagsens tips: alla gånger SVT!
19.2 - om bra kombosar.

Inte har man vanligtvis en sån brutal huvudvärk av en ”vanlig” förkylning?

Det blev en rejält intressant kommentering på Facebook när jag länkade till mitt SVT-inlägg där. Naturligtvis (!) var det licensen som diskuterades mest och jag kom på att det som är roligt med att debattera med oliktänkande runt ett bord blir väldigt mycket svårare bakom en dator. Nyanser och missförstånd förstoras eller suddas ut. Åsikter läggs bakom andras ord.

Fast nu var det min huvudvärk jag skulle skriva om. Fast vänta nu, det var ju just det jag gjorde? ;)

Dagsens tips: alla gånger SVT!
19.2 - om bra kombosar.
13 comments Lägg till din
  1. Huvudvärk låter inget kul. Själv är jag lyckligt förskonad dylikt. Eller rättare sagt så har jag väl bara haft typ fem-sex riktiga hemska huvudvärkar i hela mitt liv. Snart 61 år ung. Genomsnitt en gång vart tionde år, men i själva verket är det bara under de senaste ca fem åren jag drabbats. Så jag klagar inte.

    Anna-Anmaja.

    1. Njä, kul är det då rakt inte… Men då är det alltså sant? Jag har hört om människor som aldrig har huvudvärk men aldrig ”träffat nån på riktigt” – om man nu kan säga att det är det vi gjort 😉

  2. Det är livsfarligt att debattera i realtid via dator. Blir aldrig som man tänkt och folk misstolkar och läser in sådant som inte finns.

    Japp, läskigt är det faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *