19.2 – om bra kombosar.

18.2 - om influensa?
20.2 - om en högtryckshelg.

Pizza å chardonnay, kittlas dödsskönt i kistan.

Melodifestival. Playtones! Och Häxan Surtant å han den rolige var bra idag. Eller så var det chardonnayn?

Himlen är vackert mörkblå och för första gången på månader ser jag stjärnor där uppe. Har glömt hur vackert det är! Högtryck och fullmåne, också en bra kombo.

Downton Abbey. Bara så bäst!!

18.2 - om influensa?
20.2 - om en högtryckshelg.
16 comments Lägg till din
 1. Jag tycker inte illa om dig alls, snarare tvärtom! Du vet att jag gillar oliktänkande och att man vågar uttrycka sina känslor och åsikter. Angående youtube klippet så tycker jag själv att det är kul just för att barn inte kan det sociala spelet och kontra det i sammanhanget så blir det kul tyckte JAG. Särskilt då hon tar mat från en annans tallrik. Se dockans ”min” =) Sen kanske inte skämt om alkohol och Barn är innanför ramen. Samma var det ju med mitt eget klipp där Millie hämtar en öl till vår vän Jompa. Känner man inte oss, och tror vi är ena typer eller kanske haft en uppväxt i en familj med missbrukarproblematik kan det kännas som ett Big NONO! ”skämtet” om mannen som gick bort i tsunamin i förra avsnittet av Solsidan, vet jag många som upprördes över, för att de kanske hade något personligt att relatera till eller helt enkelt inte tyckte det var ok. Det är svårt med humor och alla tycker olika, vissa lackar när djur görs lustiga i människogestaltningar, att hundar bär kläder eller när man skojar om cp skadade, gomspaltade, Stockholmare eller Norrlänningar, råa sex skämt osv Jag t.ex. AVSKYR rasistskämt där andra kanske tycker jag blir skitnödigt stött! När vi var på RAW Comedy club drog dem en massa om självmordsbombaren och jag skrattade så tårarna rann, fast jag självklart tycker hela grejen är fruktansvärd!

  1. Humor är livsfarligt så tillvida att det kan riva gränser till sånt man i vanliga fall aldrig hade godkänt. Men på samma vis som det är farligt är det också nyttigt. Livet är allvarligt, men inte dödsallvarligt!

 2. Jag håller med du.. Jag gillar häxan surtant och tönten hon ”jobbar” med… Tycker det är kul när man ser artisterna sitta som frågetecken och ser mest lidande ut av att vara där, för att i nästa sekund brista ut i gapskratt för att de har kläckt ur sig nåt så dumt att det inte går att låta bli att gapskratta =)

  1. Jag tyckte inte det var särskilt kul första gången och andra gången missade jag rätt mycket för då hade vi besök och en av besökarna var inte på humör att låta oss titta på TV 😉 men nu igår tyckte jag det var riktigt riktigt kul faktiskt! Kan det kanske vara så att de vågar mer nu? Inte fegar i varken skämt eller presoner de skämtar med/om? Eller, så är det bara att jag (vi?) vant oss vid deras humor?!

 3. Andra gången såg jag inte alls. Startar ju aldrig TV:n själv, så om ingen annan tittar, gör inte jag det heller *S*

  Men nej, det var inte inbillning.. De VAR roligare denna gången. Fast jag var småroad första gången också.

 4. Hittade hamstern död nu :´-( Men jag vet inte om hon dog av posttraumatisk stress eller om hon svalt ihjäl.. Ungjä*** hade glömt mata henne.

  1. Uäääh, näää! Stackars liten. Hoppas ungarna skäms och förstår vad dom har gjort… fast… du kanske ska skämmas lite också för det är ju trots allt du som är vuxen och har det apsiluta ansvaret 🙁 om det nu var matbrist menar jag…

   Krams! och klappa katten ;p

   1. Finns inte plats för att skämmas.. Är för fylld med ångest.. ”Tänk om jag gjort si, eller tänk om jag hade gjort så, så hade hon kanske fortfarande levt”.. Jag kollade ju så hon hade vatten.. Varför plockade jag inte ner buren och kollade maten också? Om det nu var maten.. Vilket fruktansvärd död… Nä fy, nu gråter jag…

    1. Nämen lilla du, FÖRLÅT!! Det var INTE så jag menade!! Jag menade ”skäll inte mer på ungarna än du förebrår dig själv”… vilket jag förstår är ett jämrans korkat uttalande till dig… förlåt igen t0tta 🙁 nu blev jag superledsen också…

     krams?

     1. Nej, jag kommer inte skälla på sonen när han kommer hem.. Är helt övertygad om att synen av en död sötnöt är mer än tillräckligt.

      Jag misstänker att det var så att han skulle ju mata henne då när katten tog henne, men i all uppståndelsen så glömde han bort att ge henne maten när han satt tillbaka henne.. Jag hittade nämligen en skål med mat uppe på dotterns marsvinsbur som förmodligen var menat till hamstern.

      Och eftersom han berättade att han skulle mata henne när han råkade lämna buren öppen, så ”visste” jag ju att hon hade fått mat.

      Så alltihop är förmodligen bara en otroligt olycklig rad av händelser, som inte beror på slarv egentligen… Och jag kommer reta mig länge, länge för att jag inte tog ner buren och tittade så där fanns mat och inte bara vatten.

      1. Fast nu när du säger det.. Jag vet inte om jag håller med dig riktigt angående ansvaret… Jag tror du tänker lite i småttingbanor här faktiskt.. Sonen fyller 15 år om 1½ månad… Jag tycker nog att man kan kräva av en 15-åring att han ska mata sitt djur så hon inte dör.

      2. Femton!? Uj.. jag fick för mig att han var lillebror och inte ens fyllt tio än… ja det sätter saken i ett helt annat ljus.

       Som du vet är jag jätteledsen att jag la massa skuld på dig i onödan 🙁

       Kramar i mängd, och försök till tröst skickar jag till dig vännen!!

      3. *skratt* Ja, jag misstänkte att du hade lite yngre i tankarna.
       Men jag hoppas att det har kommit EN bra sak av detta. Att han fattar att det blir konsekvenser om man bara skiter i saker. Han har kommit in i nån konstig period då han tror att man inte måste göra något alls som inte är kul…
       Inte gå i skolan, inte hälsa på folk eller gå på tillställningar, eller ens äta mat som inte tillhör absoluta favoriten. Man kan hoppas att detta är en ”käftsmäll” som får honom att vakna upp.

  1. Eller hur! Kvällens bästa kombination! (å varför heter det ”kombo” förresten och inte ”kombi”? det heter ju inte kombonation liksom?!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *