20.2 – om en högtryckshelg.

19.2 - om bra kombosar.
21.2 - om att snart vara tillbaka i 2011.

Det är inte bara utomhus solen skiner för äntligen har vi börjat få liite fason på Villa Morkullas stökkaos. I vårt sk skräprum (tidigare kallat, ”bibliotekskontor”) har ömång athers klädhögarna – rentvätt, badkläder, urvuxet, sålängeplacerat osv – snart vuxit förbi både soffa och skrivbord. Planen var att inte låta golvet försvinna totalt (och då låtsas jag inte om att vi säkerhetsgarderat med en liten och flyttbar matta framför garderoberna… 😉 och tjohej plan genomförd.

Igår, medan mina tre M sysselsatte sig annorstädes, tog det en typ hel dag för småinfluensade ullisar att få fason på foton och ramar men nu är både trapphall och en av vardagsrumsväggarna bra micket mer dekorerade än de var i fredags. Vem behöver fondtapet när man har för mycket tavlor i sitt hus? Liksom 🙂

Idag, medan de små döttrarna lekte (och var lessna, Milla är allt bra svårpassad alltså) hos sin farmor och farfar, körde Tias och jag ett megarejs med urvuxna och snart iväxta barnkläder. Eftersom vi åker till sol och pool om några veckor behövde vi få ordning på en helt annan kategori outfits än de ungarna går omkring i i februari. Men jeez amalia så mycket outfits det finns hos oss… nyshopping sas icke necesare est. Om inte Maali växer huxflux på alla breddar?

Ännu har vi lång väg att vandra (kontoret ser för den ovetande fortfarande ut som komochhjälpmig och källaren… ja jisses…) men nu är vi iallafall på kvarts färdiga med semesterpackningen – mellan våra till viss del snigga väggar!

19.2 - om bra kombosar.
21.2 - om att snart vara tillbaka i 2011.
7 comments Lägg till din
 1. SV: ah trevligt! Jag ska kika runt i din blogg en skvätt. (har hittills bara läst orden kultursnobb och melodifestival, så detta måste undersökas närmare eftersom de två är varandras motsatser hihihi)
  Hoppas du får en fin dag! 🙂

  1. Va kul att du tittade tillbaka, välkommen! Å nädå, jag är snobb, inte elitist 😀 det ena utesluter inte det andra – även om det finns viss sorts kulturunderhållning jag själv också håller för högre/bättre än annan 😉

 2. Jag vet vad du talar om… vårt tidigare tonårsrum som fixades om till gästrum, kallas numera katastrofrummet… Och i tvättstugan såg det ut som hos de där samlarna som de gör program om… MEN. I dag är tvättstugan åter en tvättstuga, och det känns skönt. Mitt skrivbord har efter många timmars röjning antagit formen av ett skrivbord och är ej längre pappersberg.
  Nu återstår bara katastrofrummet, sen har vi 7 användbara rum igen. (För många! Lättare att stuva undan skräp när det finns gott om plats att ställa det.)

  1. Hujedamej om du visste hur skönt det är att förstå att jag (vi) inte är ensamma om att vara såna här ”slarviga”. Och nog är du nåt viktigt på spåren! – mer plats ger större möjligheter för kaos!? 🙂

   TACK för att du delade med dig!
   Krams!

 3. jag ääääälskar att sortera och ordna och kategorisera, speciellt om man får köpa en massa snigga lådor och annat att ha sakerna i 😀 och så gärna nåt snajsigt system med lappar eller så att märka lådorna 😀

  Jag är SÅ glad att jag nu sålt av alla gamla barnkläder, hädanefter ska det säljas DIREKT när det är urvuxet, ska det sparas till lillebror ska det banne mig vara med eftertanke…

   1. jag tror det är tiden som går förlorad 😉 Och för mig också mina höga ambitioner 😀 Kan leta efter de perfekta lådorna i ett halvår 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *