25.2 – om här var det sprit

24.2 - om att göra sin läxa.
26.2 - om uäääk [mobil nosning från sängen].

eller

en ny omgång elakt magvirus.


Nu gäller det att fokusera positivt och då konstaterar jag att vi liksom förra gången fördelar sjukan på halva familjen (åt gången?). Det började med att Milla väckte oss i natt – som vanligt – men den här gången somnade hon inte mellan oss – som vanligt – och när hon trasslat runt och bökat i ett par timmar kräktes den stackars nosen en modest liten pöl, och vi vågade hoppas att den bara var ett resultat av gårdagens kvällsmat på BK i Ullared (premiärhamburgaren mumsades med enorm förtjusning och vi fick hindra henne från att sluka hela; Burger Kings lilla burgare är bra mycket större än McD:s dito?). Nå. En halvtimme senare förstod vi att det inte gick att skylla på skräpmat och en förmiddag rikare var lilla magen alldeles tom.

Lunch i form av en mycket liten portion gröt (vågade inte slå på stort) försvann i ett nafs och trots ett par rejäla klykningar där båda föräldrarna (jaa!! vi är till min glädje idag dubbel uppsättning hemma!) stod redo fick allt stanna kvar inuti Milla!


Näste man att tvingas leverera var Mattias, som lyckats få sjuka lilla bäbibarnet (ja nu när hon är sjuk blev hon plötsligt en liten bäbi igen) att somna bredvid sig, och nu är sitter jag här i köket – med Maali framför Laban bredvid mig – och känner mig rätt vissen i magen. Inbillning, inbillar jag mig, och låtsas som ingenting…

24.2 - om att göra sin läxa.
26.2 - om uäääk [mobil nosning från sängen].
13 comments Lägg till din
 1. Stackare!!! Detta är inte rättvist! Jag hoppas ni andra slipper magvirus och massa krya på kramar till sötaste Milla 🙂 <3 <3

  1. TACK sötnos!! Undviker gärna fler magvirus den här säsongen, ja… Men, sicken tur vi hade som blev drabbade NU och inte i nästa vecka!!

   Hoppas inte ni blir smittade den här gången? Vi vet ju inte vad bacillerna kommer ifrån?

   KRAMS!

 2. inte rättvist – och tänk att om alla bara gav sjutton i att springa omkring på grejor med magsjuka i huset så skulle smittan kunna stävjas bra mycket mer….

  1. Nää det tycker inte jag heller!! Naturligtvis håller jag med dig, fast vet du, det där är sånt som är svårt att leva upp till. Du kanske inte har nån som kan hjälpa dig handla t ex? Eller inte har semesterdagar att ta ut och måste gå till jobbet? Vi hade tur och kunde hålla oss hemma (eftersom Mattias mamma hjälpte oss handla hem mat), men hur länge smittar man liksom?

   1. självklart, men det mesta går att lösas faktiskt, smittan sprids ju oftast med barnen och går man då typ på afterski dagen efter ungarna kräkts, eller besöker ge-kås (för det hade man ju planerat i ett halvår och kunde inte ställa in) eller åker till busfabriken eller… Jag blir så sjukt irriterad på att människor inte kam hålla sina ungar hemma 48 timmar efter SISTA symptom, och det inkluderar diarre :-[

    Jag tror de flesta handlare mer än gärna skulle handla och möta upp dig i dörren med en färdigpackad kasse om han slapp få in magsjukepersoner i affären…

  1. Snäll du är Ola! Det har varit riktigt tufft för Milla den här gången men EmmaLi har inte varit mer än snorig?! Stålmage denna där 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *