3.2 – om en Po.P-jacka till bättre behövande?

2.2 - om ettårskontrollerad Milla.
4.2 - om gårdagsens hastigt påkomna besök på Busfabriken i Halmstad.

Jag lyckades få tag på lite reade ytterkläder i Polarn o Pyrets webbutik! Lite synd då att jackan tänkt till Milla nästan passar Maali bättre… 🙁 så, denna blir retur; om inte nån av mina nosare vill fynda? Ett stycke grön 3-i-1 i strl 86 till halva pris (späshal prajs får joo!) finnes, till nästa torsdag! – som är sista återköpsdag enl mitt kvitto.

Hear off you isf, annars går den tillbaka till Polarn 🙂

Tjenixen!

2.2 - om ettårskontrollerad Milla.
4.2 - om gårdagsens hastigt påkomna besök på Busfabriken i Halmstad.
14 comments Lägg till din
  1. Egentligen borde jag fattat att den skulle vara fetförstor till Milla för vi har en (gammal men) likadan till EmmaLi nu, i strl 92… och den passar fortfarande faktiskt okej (men börjar bli gränsfall till liten förstås)!

   Det är en bra jacka, vi har varit supernöjda med den till Emmi ihop med tjockbyxor. Men den blir klart för liten för er! Eller för stor 😀

  1. Hihi! Ja den är ju ännu mer fel i storlek för er än den var för oss 😉

   Vi grundade helt spontant med lite Busfabrik idag så vi är laddade inför Leos Lekland med er (eller iaf delar av er) om två veckor! Ska bli superkul att träffas igen, och lille Charlie såklart!!

   Krams!

 1. Sikken otur…jackan var ju jätte fin!

  sv: Min pappa har en jobbarkompis som är elektriker och han gjorde det gratis åt mig, himla snällt. Med tanke på att Elgiganten sa att den inte skulle kunna lagas och att jag måste köpa en ny, då de medans guidade runt mig så fint bland data-världen. Sen dess då datorn gick sönder för första gången, har han kunnat lagat den åt mig 2 gånger..så det var tur att vi inte föll för Elgigantens predikan om ditten och datten. Men nu sjunger nog datorn på sin sista vers..så jag hoppas den håller ett tag nu..hoppashoppashoppas.

 2. Synd på jackan, men jag fick en nostalgikick. Min son hade en grön overall från Polarn & Pyret – och det är lääänge sen! 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *