6.2 – om en proffstränare på minisim.

Dagsens tips: faktaresearch, jatack.
7.2 - om vara nästan färdigt!

Med halv styrka drog vi mot simhallen, Maali å jag. I bassängen mötte en extra”fröken” i form av tävlingssimmare Gustav, och han kunde verkligen visa hur en alldeles perfekt ryggsimsstart skulle se ut! Emmi missuppfattade lite och gjorde ganska bra magsimsstarter istället.

Sen sjöng vi roliga sånger och hämtade saker på botten (jäklans va djup bassängen var idag! jag nådde knappt kaklet 1,28 meter ner!).

I duschen efteråt blev min lilla tjej plötsligt nästan otröstligt ledsen och jag anade direkt orsak. När hon var följsam som lera i omklädningsrummet stod det glasklart: liten treåring var inte kry. På vägen hem i bilen somnade som en stock nästan direkt och snarkade sen tills hennes far bar in henne i huset hemma. Den verkligt hastigt påhoppade bacillen visade bara 38° i termometern så kanske är hon okej imorron. Annars blir det full sjukstuga i Villa Morkulla imorron… ty Mollipectad och utmattad sover lilla Milla nu äntligen ostört. Lite feber, lite tänder och mycket hosta. Dålig kombo och orsak till hemmavaro från simmet.

Tjenixen!

Dagsens tips: faktaresearch, jatack.
7.2 - om vara nästan färdigt!
5 comments Lägg till din
  1. Ja Gustav (och parhästen Alfred) är verkligen rising stars, inte bara i tävlingsbassängen utan även i simskoledito 😀 Dom försöker vi hålla hårt i 😉

    Men stackars liten EmmaLi som inte mår bra 🙁 hoppas hoppas det var en snabb bacill så vi kan lekas i veckan!

    1. Han var verkligt bra! Lugn och seriös, Maali lyssnade verkligen på honom! – fast sen gjorde hon ju ”fel” iaf, men hon gjorde ju nåt bra av det han lärde ut iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *