7.2 – om vara nästan färdigt!

6.2 - om en proffstränare på minisim.
Dagsens tips: ta din medusin så du står emot elaka baciller.

Två styck elektriker har intagit mitt hus och nu lämnar de oss inte förrän de är färdiga har de lovat!

Snickaren är ju sedan länge färdig och betald. För rörmokare och kakelsättare återstår ännu en samling tillrättningsjobb (bl a rinnande toalettstol, skrapat vattenlås och tilltäppt badkarsavlopp) innan deras fakturor bör landa i vår brevlåda. Vi betalar gärna en del nu (hur stor andel är brukligt att hålla inne med, nån som vet?) men fullbetalning erläggs inte förrän ALLT är färdigt, och godkänt. Inget konstigt med det väl?

Inte kunde vi tro att det skulle ta mer än fyra månader att få ett helt färdigt badrum? Användbart blev det efter dryga sex veckor (ursprungligen skulle hela arbetet varit färdigt på 4 veckor, normalt tar det tydligen 3,5 men de räknade med lite extratid) och redan där var vårt tålamod en smula naggat. Det är seriösa firmor vi använt oss av så ena anledningen till att det blivit såhär måste vara otur? Eller… 🙁

Tjenixen!

6.2 - om en proffstränare på minisim.
Dagsens tips: ta din medusin så du står emot elaka baciller.
2 comments Lägg till din
  1. 10-15% är brukligt beroende på hur slutfört arbetet är. I värsta fall om man behöver så kan staten ta ta hand om pengarna till allt är åtgärdat(om det skulle bli bråk)

    1. Tack för input Ola. Nu har vi nåt att gå på! Bråk hoppas jag inte det ska bli, men vi är inte fullt så välvilligt inställda nu som vi var häromdan… ”ge och ta” trodde vi vid förhandlingsbordet, men det var vi kanske ensamma om? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *