8.2 – om takbelysning och toavett.

Dagsens tips: ta din medusin så du står emot elaka baciller.
9.2 - om medikamente in da haus.

Ommöblering av taklampor (”kristallbollen” sitter nu rätt snajsigt i trappan!) och hela kvällen igår gick åt till att snoka nytt till vardagsrummet. Eftersom det vi behöver är en lampa dikt an mot taket begränsar det urvalet en del. Snygga disajnvarianter för trippla vårdnadsbidrag faller av naturliga å tacksamma orsaker bort. Återstår gör plafonder eller typ samlade spotar. Är inte båda rätt töntiga? fast eftersom det kryllar av IKEA-plafonder i vårt hus kanske det är skitsamma med en till 😉

Badrummet är numera förresten till fullo belyst! Rörelsevakt på led-belysning (i dubbel bemärkelse) räddar ljusknapp från läskiga fingrar och Maali imponerades stort: ”FIIINT!” tjöt hon ärligt spontant (och lite förvånat?) när nyheten förevisades. Jag är ruskigt nöjd jag med, och hoppas att skumbelysningen inbjuder till sittkiss hos ALLA manliga gäster (hmm.. efter en fest vi hade med bara två andra karlar utöver min egen – dvs urvalet skyldiga var micket begränsat! – blev toaletten obegripligt äcklig… sitt ner om du inte kan pricka rätt!! ville jag skrika när jag såg hur det såg ut dan efter, fast då hade ju gästerna redan gått hem…!). Å innan du frågar, ja min älskade har vett att kissa rätt. Han är klok, underbar och rädd om prostatan!

Tjenixen!

Dagsens tips: ta din medusin så du står emot elaka baciller.
9.2 - om medikamente in da haus.
4 comments Lägg till din
  1. Men måste du ha EN lampa mitt i rummet då? eller sätt dit en micket diskreeeeet plafond med 60w-lampa i om du behöver städbelysning och jobba med andra ljuskällor för dagligdagsljus?

    1. Men du… du har ju varit mitt vardagsrum flera gånger 🙂 Mitt i rummet finns ingen lampa, däremot två – en i vardera ände (klassisk ”äldre” möblering gav sittgruppsdel och matbordsdel). Och det är ju en stark belysning som behövs; till hitta bortgömda strumpor, torka spillt kaffe från föräldrar på golvet eller läsa tv-bilagan i lekhörnan. Så typen av lampa är ju klar, nu ska det bara hittas en som vi kan leva med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *