Dagsens tips: faktaresearch, jatack.

5.2 - om ett förlorat Disneydags, glädjeämnen i en simhall och sömn.
6.2 - om en proffstränare på minisim.

Inte för att jag håller tidningen Expressen särskilt högt, men när jag via en bloggvän på Facebook får se den här bilden…

…som enligt uppgiftkommer från deras webblaska, då blir jag en smula beklämd. Okej att man kan göra fel, men att publicera eländet!? Holy cow.

5.2 - om ett förlorat Disneydags, glädjeämnen i en simhall och sömn.
6.2 - om en proffstränare på minisim.
7 comments Lägg till din
 1. Jag är nog lite trött för jag fattar inte vad som är fel. Pulsen på fel arm?

  SV: Det var både ett intresse och en stilla undran om priset, men nu verkar det ha löst sig med våra ytterklädesproblem så låt du den andra kvinnan handla av dig 🙂

  tror som du att det ofta är föräldrarna som sätter barnen i en situation där de måste växa upp fortare. Jag hoppas vid gud att jag aldrig gör det, men det krävs nog en del medvetenhet för att kunna låta dem vara barn så länge som möjligt..

  Kram och trevlig kväll!

  1. En kvarts rätt 🙂 inte på fel arm men med fel finger!

   ps. är det säkert att du inte vill ha den då? jag menar, du var ju först! 🙂
   [vi delar på frakten om det är okej för dig?]
   inte meningen att tjata, vill bara vara säker på att du inte känner dig bortskuffad!

   1. Okej, då är jag med! Dåligt av Xet kan jag hålla med om.

    Nä, det är bra, vi har fixat en overall, ska vi ha jacka måste det bli med byxor och jag tror hon är lite för liten för att kunna hålla sig torr i jacka/byxa…

    kram

    1. Oki!

     ps. vi körde på uddabrallor till Emmi och har plan att göra detsamma med Milla. Jag tycker overall är outstanding även på EmmaLi, men det är rätt bra att ha en jacka också. Typ i bilen eller när Milla åker vagn! Tradera är guld där, jag har nästan inte köpt nåt nytt men fått verkligt bra kläder till bra pris! Typiskt då när jag vill lyxa/fynda med ett nytt plagg så blir det helt galet

 2. Inte för att dte är några garantier men både jag och Theos pappa är långa, jag är lite över medel för tjejer dvs 173 cm och Theos pappa är runt 187 cm. Theo var kort när han föddes på 49 cm 🙂 det är inte förens nu som han har börjat komma ikapp med längden. Tror även att det är därför våran lilla kille har varit den rundare varianten då han åt mycket men i stort sätt stod still längdmässigt ;D. Hur långa är ni? Hoppas att du och familjen får en härlig söndag Mvh 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *