Dagsens tips: ge (och få) en present!

13.2 - om guldstjärnor till små minisimmare!
14.2 - om en alla hjärtans dag.

Ebbe, Alvar, Ellen och Milla!

Millas bvc-grupp fick äntligen tillfälle att byta paket med varann! Barnen lekte som vanligt perfekt tillsammans (utom ledsna Milla som alltid tar tid på sig att bli av med sina rädd-för-alla-som-tar-i-mig/rör-mig-inte-tårar) och sen åt vi köttbullar och lagom till kaffet tog en av de små sina första riktiga steg; Grattis Alvar! Det är så häftigt att få se stoltheten i en liten människas ögon när han förstår att han kan!

Jojustdetja. Imorse fick jag ett jättefint paket av min man! Dålig fru, han fick inget tillbaka… 🙁 mjau…

13.2 - om guldstjärnor till små minisimmare!
14.2 - om en alla hjärtans dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *