Dagsens tips: glöm mitt gamla tips om mobil-id!!

16.2 - om en februarionsdag.
17.2 - om passerade års- och månadsdagar.

Supersmidigt! tyckte jag. Att logga in på banken med min mobiltelefon istället för med dosa. Johoja. Tills Telia huxflux började ta betalt för tjänsten…!!? Nu känns det grymt onödigt att betala 60 öre per transaktion (dvs en sextioöring per inloggning/betalning/godkännande etc) för det jag kan göra gratis med min bankdosa.

Extra surt förstås att jag lusläste Telias autofaktura först EFTER att jag lagt en femma på att betala ett gäng hantverkarfakturor…

16.2 - om en februarionsdag.
17.2 - om passerade års- och månadsdagar.
6 comments Lägg till din
 1. hmm, jag har inte fått besked om att Telenor tar betalt… de kan väl inte börja ta betalt utan att meddela först?

 2. Tar dom betalt!?! Det hade jag nollkoll på…. får lusläsa fakturan nästa gång då.

  Är ingen app till iPhone jag använt utan laddat över bilderna till datorn och sen fixat ramen i ett program som heter PhotoScape, gratis att ladda hem å en massa skoj kan man göra!
  Kram

  1. Ja!! Jag blev skitarg när jag av en slump fick se kostnaden på min autogirerade e-faktura. Har INTE fått nån info om att tjänsten inte var gratis för all framtid. Däremot var killen jag pratade med på kundtjänsten schysst och krediterade kostnaden till nästa faktura, men det hjälper ju inte den kostnad jag omedvetet dragit på mig fram tills jag ringde kundtjänst 🙁

   ps. tack för infon om fotografiet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *