Dagsens tips: kolla nya kollektionen hos Meandi.

1.2 - om demokratiseringsprocedurer.
2.2 - om ettårskontrollerad Milla.

Jag har tyvärr tröttnat lite på me&I:s hurtiga multimönster så därför blev årets vårkollektion en glad överraskning! Nyss hemkommen från visning hos min fina Stalker mailade jag just in en tilläggsbeställning på ett par haremsbrallor till Milla. Att lägga till eLis snigga men lite killiga? jeansshorts och de två systermatchade mjuka fånglägertröjorna [tänker/vågar inte berätta för maken att Blankens-brallorna med hundar som Maali hade på sig när vi kom hem låg i en handlar-du-tillräckligt-bra-får-du-plocka-ett-plagg-från-förra-säsongen-trunk…].

Det är ruskigt svårt med kläder till båda min tjejer just nu eftersom de ligger i övre kanten av dubbelstorlekar. Ärva/låna är bra då, och Tradera 🙂

Tjenixen!


ps. att det inte bliddit en enda kommentar på inlägget nedanför tyder antingen på visst ointresse för dylika ting hos mina nosare, eller att jag helt enkelt formulerar mig dåligt 😉

1.2 - om demokratiseringsprocedurer.
2.2 - om ettårskontrollerad Milla.
7 comments Lägg till din
  1. Jag tyckte ett år var en knasig ålder, särskilt till första barnet. Man hade ju vant sig vid att de växte i en viss takt och hade större kläder i beredskap och sen tog det plötsligt av och där stod man med en uppsättning för stora plagg. Usch så mycket uppkavlade ben och ärmar det blev!

    1. Emmi var ju en sån liten plutt att de kläder Milla har nu hade hon typ förra året… dessutom är jag nog mer snål och mindre nogräknad med uppkavlat nu och kavlar hejvilt 🙂 köper ju generellt ganska lite men kanske lite dyrare kläder till Maali&Milla och då är det lite trist att köpa såna som är precis lagom. Skillnaden nu jämfört med när eLi var liten är att ju glömmer jag få kläder i garderoben! *knackar sig i skallen*

    1. Kan inte riktigt med att göra det girlie när jag just kom på att jag inte gjort rätt för mig det sista jag roffade åt mig… förresten passar dojjorna finfint på Milla! Men Maali är lite missnöjd med dansskorna, ”jag kan ju inte göra en [översätter, hennes eget ord är fullständigt otydbart om du inte vet vad det betyder!] piruett”, grymtar hon ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *