10/3 – om en oväntat aktiv semester.

9/3 - om slut på "semestern" 🙂
Dagsens tips: piller och kräm.

Inte för att jag vet hur det gick till men vid lunchtid sågs ullisarna i poolen, vattengympandes!!? Turligt visste maken inte var jag gömt mobilen så några fotobevis kan jag inte erbjuda hur mycket det än önskas 😀

”däh liggejr barnpoolen

men vi gåhj till stjanden istället!”

Hela dagen har (vattengympastik inbegripen) tillbringats vid sandstrandspoolen – vi sitter faktiskt här fortfarande! – där det bakats och bjudits på (sand)tårtor, simmats, plaskats, dykits (både Maali å Milla!) samt ätits jordgubbsglass å märkliga (fånigt dyra) ciabattasar. Det är ett enkelt liv – och med enkel menar jag gifvetvis icke simpel!ps. EmmaLi gick en promenad med sin far och promenerade lite galet så hon har fått en omplåstrad tå. inget farligt, men lite läskigt för flickan med tån förstås…

9/3 - om slut på "semestern" 🙂
Dagsens tips: piller och kräm.
4 comments Lägg till din
  1. Det har varit grymt härligt och nu väntar vardagen… den har (nog) sin charm den också!? :p
   Tack för snällt skriv om min dotter (å blogg 🙂 och välkommen till mina nosar!

 1. Jag haaar sol, men ingen lyx och inga barn(barn)…a andra sidan ”slipper” jag vattengympa!
  pussar frn mr sm stnnr n dg tll i kpstdn, ch ker ftt md tx mrgn!

  1. Då slapp du min träningsvärk idag mä 😉 lite synd dock att jag missat den dagliga vattenpassträningen. Smidig för oss otränade, och enkel! Barnbarnen får du snart pussas på – tiden går rätt fort när man har kul…!
   Hoppas Kapstaden uppfyllde förväntningarna? Har inte hunnit läsa dina resdagböcker än, ska göra det genast när vi kommit hem om jag inte hunnit förr!
   KRAMS min lilla HK <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *